stony je napisal/-a::mrgreen:![]()
![]()
Bo Grega pogledal. Drugače pa eno dodatno zmontiramo.
Ne mislim nč tega gledat pa tuhtat. Motor počiva na dvorišču in čaka da dokončam delto, potem pa če bo čas in denar, bi ga porabu za kak projekt

stony je napisal/-a::mrgreen:![]()
![]()
Bo Grega pogledal. Drugače pa eno dodatno zmontiramo.
robihf je napisal/-a:EVO glih ne, integrale pa že.
Žiiga je napisal/-a:Tole kar tlele delate me dela nenormalno živčnga. Ve kdo za kkšno evo ... Rjavo namreč... verjetno si samo takšno lahko prvoščm. In jo počas po delčkih oživim... če... kdaj... nekoč....
robihf je napisal/-a:
@Grega: No, glej, ne vem kako obširen projekt je imel pri cliotu, sam če si res zaželiš
robihf je napisal/-a:aja, kdo pa ma to, pa da jst ne vem?
robihf je napisal/-a:Grega, hud si k ps, sam bo pa kmal cel avto rdeč.
grega983 je napisal/-a:Se vidi, da že od oktobra 09 nisem bil za volanom delte, pa še en lep čas ne bom
grega983 je napisal/-a:robihf je napisal/-a:
@Grega: No, glej, ne vem kako obširen projekt je imel pri cliotu, sam če si res zaželiš
Ja, če si res želiš ves svoj prosti čas preživet v garaži, porabit ves denar, pa živce tudi. Ti povem, da se včasih res vprašam če mi je potrebno vse to odrekanje![]()
Ta vikend je šlo 26 delovnih ur samo za dokončanje levega koloteka, odstranjevanje izolacije na obeh sprednjih kolotekih ter barvanje, čiščenje izolacije v kabini in popravilu požarne stene.
Za foro sem začel voditi evidenco vloženega denarja in delovnih ura, pa ti povem, da je bilo ta mesec porabljenih približno 70 delovnih ur, nekaj pa jih bo še brat naštepal, ker popoldne nima drugega za delat kot ropotat po garaži.
Se vidi, da že od oktobra 09 nisem bil za volanom delte, pa še en lep čas ne bom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov