_B3yBo_ je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Dejansko kaj zelis ti narediti s tem "odpadom" ? Mislim, zakaj rihtas tole? Tekmovanje, za sebe....uporabo vsak dan...
da gre takim kot si ti v nos

_B3yBo_ je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Dejansko kaj zelis ti narediti s tem "odpadom" ? Mislim, zakaj rihtas tole? Tekmovanje, za sebe....uporabo vsak dan...
da gre takim kot si ti v nos
gofra je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:najraj bi te fentu, šel si rezat williams havbo in to še tk grd, da me je kr v src stisnal. čeb sej nekak zrezu, da bi ti pihal zrak na filter ne pa tole, pa vseen veš kolk folka išče tako havbo, ti jo greš pa rezat pa tlačit na.......![]()
Zrezu, da bi na filter pihal?![]()
Kolikor jaz vem, je bula uporabljena, ker motor ni dovoljeval, da bi se serijski pokrov popolnoma zaprl.
FLINK je napisal/-a:...vredno vse skp nic...ves cas samo neko menjavanje, rihtanje, kupovanje,...
Pac, ce ima to smisel in ce ima namen?
mucek21 je napisal/-a:gofra je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:najraj bi te fentu, šel si rezat williams havbo in to še tk grd, da me je kr v src stisnal. čeb sej nekak zrezu, da bi ti pihal zrak na filter ne pa tole, pa vseen veš kolk folka išče tako havbo, ti jo greš pa rezat pa tlačit na.......![]()
Zrezu, da bi na filter pihal?![]()
Kolikor jaz vem, je bula uporabljena, ker motor ni dovoljeval, da bi se serijski pokrov popolnoma zaprl.
ti si pa narobe zvedu, navaden pokrov motorja se lepo zapre na clio w ali 16v-ju, bula je zato da ti hladi izpušen kolektor med vožnjo, pa še da ti topl zrak ven piha ko stojiš na mestu. imam kolega ki ima seriskega clio-ta z 1.8 16v motorjem pa navadno havbo gor, on drgač išče originalno 16v ali w havbo. pošlite mi na pm tisti ki še imate te havbe cene pa kontakt pa se bomo čuli.
l.p.

_B3yBo_ je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:kje si kupil rdeči trak za odbijače?
jap prav za te stvari je trak. kupil sem ga v italiji
zaenkrat super drzifičfirič je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:ker je tale motorka tako majhna je velikokrat ispostavljena pregrevanju (bolezen 900 kubicnih)
in kako naj bi naredil prisilno hlajenje? Saj se vidi da je že vodno hlajena....
aja ce je vodno hlajena se jo pa neda prisilno hladit?
vsi dirkalni seicentoti imajo zelo enostavno prisilno hlajenje. Ventilator je priklopljen na stikalo v kabini in ti uklopis ventilator ze prej oz kadar ti mislis, da je najbolje (pomeni ko stojis v guzvi, itd...) zadeva deluje odlicno... sprobano
potem imas pa drugo vrjanto, da stikav- senzor zazene ze ventilator pri 75 stopin in ga glih lepo hladi, da se nepregreva. zadeva tudi sprobana in deluje odlicno, pa se stikala nerabis v kabini
ce imas normaln stikav- senzor, ki prizge ventilator pri 90-93 stopin, celo 85, ta zadeva zakuha ker nemore v tem cajtu shladiti.. je ze prepozno

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov