KlemenP je napisal/-a:Bolano :P česa vsega nisi spremenu na temu Audiju haha
kar se pa negativnih opazk tiče... Haters only hate the things that they can't get and the people they can't be.
kje so še preostale slike... čakamo :P
LP!
R 26 je napisal/-a:Kako si naredil zadnjo luč, glede nato, da je unikatna si moral tud prednjo prosojno plastiko naredit sam. Si jo zlimal iz večjih delov al kako?
vugy je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:Kako si naredil zadnjo luč, glede nato, da je unikatna si moral tud prednjo prosojno plastiko naredit sam. Si jo zlimal iz večjih delov al kako?
To mene tudi zanima. Kako si lahko spojil to prozorno plastiko, da ni videt lepila pa tega na spojih.
KlemenP je napisal/-a:vugy je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:Kako si naredil zadnjo luč, glede nato, da je unikatna si moral tud prednjo prosojno plastiko naredit sam. Si jo zlimal iz večjih delov al kako?
To mene tudi zanima. Kako si lahko spojil to prozorno plastiko, da ni videt lepila pa tega na spojih.
Dvomim da jo je šou spajat k to bi blo zlo zaj****, laži bi jo blo nekak ob straneh odrezat pa pol pač nazaj gor butnt pa zlimat če že...
če ni slučajno prozorno ohišje od luči enostavno v enem delu al pa kj tazga, sicer bo pa Dr. Gato povedujst sam ugibam...

Bambi158 je napisal/-a::DDD
POhvale za delo in trud, ki je šel v izdelavo![]()
OT:
in gato se ti v bližnji prihodnost obeta tudi kak nov projekt?

crxdelsol je napisal/-a:V tej temi se lepo kaže nepismenost Slovencev. Rabli bi prav sticky post, ki bi se vedno postavil na zadnji post kjer bi pisalo da tema opisuje predelavo, ki je ŽE bila narejena...da nebo nekega WAUU efekta in pričakovanja končnega izdelka avto pa že par let naret skup.
KlemenP je napisal/-a:OFF:crxdelsol je napisal/-a:V tej temi se lepo kaže nepismenost Slovencev. Rabli bi prav sticky post, ki bi se vedno postavil na zadnji post kjer bi pisalo da tema opisuje predelavo, ki je ŽE bila narejena...da nebo nekega WAUU efekta in pričakovanja končnega izdelka avto pa že par let naret skup.
A zdj če je avto že narejen in to dobro vem da je (je omenjeno večkrat), pa ne smem bit v pričakovanjih končnih slik izdelka?
Sam sem mnenja, da je ta način k si ga je Gato izbrau za predstavljanje čist vredu, zakaj?
Zato ker na vsake toliko časa nalima par slik in medtem lahko uporabniki vprašajo določene stvari k jih pač zanimajo in on jim lahko odgovori, pol pa spet nov segment slik itd.
Pa mislm da je povsem neporebno neko ven metanje glede pismenosti, razen če ti je pač dolgcajt al kaj jst vem. Kako že gre tisto... če nimaš kj pamtnga za napisat/povedat je bolje da si tiho... nekaj v tem stiluče ti je pa bed k "dickrajdamo" Gatota ti pa nemorm pomagat
hehe
peace <3
Sam še hidravlika pa kšn NOS mu manjkata pa bi bil avto direkt vn iz NFS Underground 2 :P haha lepo lepo
Me pa zanima kok ur si samo na vratih porabu?
Ausc je napisal/-a:Zaradi te teme sem prav sel gledati originalno temo o temle audiju. V cigavi lasti je trenutno ta avto? Na koncu tiste teme je bil (spet) od Courageta, ampak se je spet o nekih prodajah govorilo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 46 gostov