Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Re: Obnova: Yugo 45A, letnik 1986

Napisal/-a MRV Če apr 25, 2013 10:03 pm

meni je tema zanimiva že samo zato ker ni VW.

biste
Nov uporabnik

Kraj: Žiri

Napisal/-a biste Pe apr 26, 2013 12:23 am

Hehe sam imam renoja celo 2(R4 in Clio 1.816v), da neboš rekel da sem proti renoju... nevem to je meni in koširju ter še marsikomu veselje obnavljat ter avto spravit na cesto. Saj tak avto je le legenda. Grem pa stavit da tak ˝krš˝ kot ga ti renault co imenuješ zdrži več kot tvoj avtomobil seveda govorim o avtomobilih ko sta bila nova oz obnovljena.
Lp!
Biste
Clio 1.8 16v

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Pe apr 26, 2013 8:20 am

Če je bil Yugo redno servisiran in če si imel srečo, da je ob nakupu vse delalo, potem ni bil tako slab avto. Sploh Yugo55 je imel že elektronski vžig, pri 45 je bilo treba nonstop platine menat, kot se spomnim.
Ne vem, nam je nov Yugo55 dokler ga nismo prodali, delal praktično brezhibno, s 165/65/13 Michelinkami in distančniki pa se je ceste držal kot gokart.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Pe apr 26, 2013 9:02 am

Kul jugec. :)
Fiat klub Slovenija

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 Pe apr 26, 2013 9:01 pm

Jah tako je. Zame so to pobje ki jih nikoli niso vozili, ko so jim starši kupli boljše avte, sami si jih niso prislužli.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So apr 27, 2013 3:46 am

primozek68 je napisal/-a:Imej malo spoštovanja, lahko da sta te mami pa oči glih v takem naredila.

Sam si b_umbar, res. Če ne bi bilo Zastave, bi bilo 3/4 bivše Juge peš. Pri velikem številu avtov, je pa tudi okvar veliko. Marsikaj si naredil s šraufcigerjem, 13 in 10 ključem. Kaj pa danes? A ti znaš še kej druzga, kot jokat, kdo ti bo zastonj na tester dal??

Če je bil vzdrževan, zaščiten proti rji in redno servisiran, je znal jugo kar delat.

x2. Ampak glede na njegov post bi rekel, da pobček nima pojma kaj je to bivša Yuga :)
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

kosir1234
Novinec

Napisal/-a kosir1234 So apr 27, 2013 12:27 pm

Renault Co je napisal/-a:Še vse je prebavljivo za brat ampak tole pa oprosti .Avto ,ki je ogromno ljudi pustil na cedilu , so ljudje zaradi njega ostali na cesti , kvari se praktično kot za stavo,koliko gorja je povzročil saj tudi je zastava . Mislim ,da si tole ne zasluži objave na av.com. Se oproščam vsem katere sem prizadel z tole objavo še posebaj moderatorjem lahko izbrišete. Izrazil sem zgolj svoje lastno osebno mnenje in prepričanja . Sicer pa kaj je z folkom ,da to obnavlja :huh: :? .

Marsikdaj je kaj krepalo, ampak folk je to na poti lahko popravu... Sej so vsi pršli domov, noben ni umrl zarad lakote, če se mu je avto pokvaru...

Se ti opravičujem, ker obnavlam ta j***a srbska... Zakaj obnavlam ta avto pa teb nebom razlagal, ker neboš nikol razumu.

Sej pravm, men avto dela, edine probleme sem mel z zglobom in šaro v bencinu, da se je ferg zatikal (27let star avto pa zadnih 7? let je stal)... Pa še vedno sem domov pršu :D

@lisko Mam tud jaz te pokrove, me mal mika zmontirat, da vidim kako bo zgledalo :D ...pridejo pa tak dolničar feltne gor 1x... :)

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi So apr 27, 2013 2:47 pm

Renault Co je napisal/-a:Še vse je prebavljivo za brat ampak tole pa oprosti .Avto ,ki je ogromno ljudi pustil na cedilu , so ljudje zaradi njega ostali na cesti , kvari se praktično kot za stavo,koliko gorja je povzročil saj tudi je zastava . Mislim ,da si tole ne zasluži objave na av.com. Se oproščam vsem katere sem prizadel z tole objavo še posebaj moderatorjem lahko izbrišete. Izrazil sem zgolj svoje lastno osebno mnenje in prepričanja . Sicer pa kaj je z folkom ,da to obnavlja :huh: :? .

hahah kakšen k****n :lol: :lol: :lol:

Renault Co
Novinec

Napisal/-a Renault Co So apr 27, 2013 5:45 pm

kosir1234 je napisal/-a:

Marsikdaj je kaj krepalo, ampak folk je to na poti lahko popravu... Sej so vsi pršli domov, noben ni umrl zarad lakote, če se mu je avto pokvaru...

Se ti opravičujem, ker obnavlam ta j***a srbska... Zakaj obnavlam ta avto pa teb nebom razlagal, ker neboš nikol razumu.

Sej pravm, men avto dela, edine probleme sem mel z zglobom in šaro v bencinu, da se je ferg zatikal (27let star avto pa zadnih 7? let je stal)... Pa še vedno sem domov pršu :D

@lisko Mam tud jaz te pokrove, me mal mika zmontirat, da vidim kako bo zgledalo :D ...pridejo pa tak dolničar feltne gor 1x... :)

Verjetno res nebom nikoli razumel tvoje logike , verjetno jo tudi kdo kdrug nebi razumel . Skratka čudno se mi zdi res. Pa ne mislit ,da imaš že old timerja , ali pa da izstopaš :roll: , da izstopaš ampak v nekem posebnem smislu . Škoda sploh tvojega denarja vloženega v tole ampak kaj ti bi razlagal imej svoje veselje . O smiselnosti takega početja pa raje kdaj drugič !.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So apr 27, 2013 5:47 pm

RenaultCo, ti si možganski maloposestnik.
Sex turns gay people into Mexicans.

Renault Co
Novinec

Napisal/-a Renault Co So apr 27, 2013 5:53 pm

primozek68 je napisal/-a:RenaultCo, ti si možganski maloposestnik.

:lol: a res sebe poglej klump , če se ti zdi obnova tega skreta normalna si ti možganski maloposestnik .

posebaj za primozka:

http://www.youtube.com/watch?v=y1V4QdwXEEg

enjoy .

ps: saj ne bi objavil , čisto lepo sem napisal ,da se takega skreta pač ne obnavlja in pika to je moje osebno mnenje , kar sem prej napisal .

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So apr 27, 2013 6:02 pm

Jaz pa mislim, da bi te lahko postavili na hladno za nekaj časa... Oziroma kar ban forever, ker s takim nastopom...

Drugače pa podpiram avtorja teme. In je lepo videt, da se še kdo ukvarja s takimi avtomobili kot je ta. Redkost.

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream So apr 27, 2013 6:03 pm

Renault Co je napisal/-a:
kosir1234 je napisal/-a:

Verjetno res nebom nikoli razumel tvoje logike , verjetno jo tudi kdo kdrug nebi razumel . Skratka čudno se mi zdi res. Pa ne mislit ,da imaš že old timerja , ali pa da izstopaš :roll: , da izstopaš ampak v nekem posebnem smislu . Škoda sploh tvojega denarja vloženega v tole ampak kaj ti bi razlagal imej svoje veselje . O smiselnosti takega početja pa raje kdaj drugič !.

Vlego :lol:

Itak. Da ne bi slučajno pomislil da si z jugecom kaj več, ter da izstopaš. Ker vsi vemo da si ravno na to računal.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So apr 27, 2013 10:00 pm

mislim ti reno si pa tut en pisker tapravi!

če on obnavlja jugeca in tja daje svoj denar, si ti zarad tega lačen da tok jamraš? on daje svoj denar tja in smiselnost tega je njegova odločitev. ti si pa mogoče ribič in si za nas cepec ker kupuješ palice za 1500€ ;)

kako bi pa blo življenje če bi vsi renoje vozli. js bi mel servis za njih in bil miljonar. ;)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So apr 27, 2013 10:02 pm

drugače pa košir:

podpiram tvoje delo, tema se mi zdi odlična, ker delaš nekaj kar ne dela vsak oz dela malokdo! upam samo, da sfiniširaš zadevo do kraja, ker si to avto in ti zaslužita :!:

kosir1234
Novinec

Napisal/-a kosir1234 So apr 27, 2013 10:11 pm

Presenečeni bi bli, koliko ljudi se obrne že za jugecom in kok ljudi te kar tako ogovori na petrolu/parkirišču...

@Renault Co
Obnavljam pa zase, slike dajem gor zato, ker še koga zanimajo taki avtomobili... Piši kar hočeš, jz te ne morem več resno jemat :D

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So apr 27, 2013 10:30 pm

Nekdo z imenom renault si upa bit brihten?? Pa za ceno ene renojeve turbine obnoviš 2 precej slaba Yugiča.

silho
Nov uporabnik

Napisal/-a silho Ne apr 28, 2013 5:53 am

EJ RENAULT CO prosim ne bit nesramem , sam sem imel dva jugota. Moj prvi je bil 55 gvl in o njem same pohvale nartedil je preko 200 000 km in z njim ni bilo stroskov. Moj drugi yugo je bil 65 gvl za ameriski trg in je bil sinje modre barve. ko smo ga malo spustili in mu dodali alu platisca od fiata je bil zelo atraktiven, pa se predelan avspuh od mladovana je imel. Z njim sem bil v Rimu, Salzburgu, Riminiju, Mostarju, Dubrovniku, tako da je ob prodaji imel cez 300 000 km in nobeden me ni pustil na cedilu. Pa se po netu sem jih zelo hitro prodal naprej.

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Ne apr 28, 2013 7:42 am

če nekdo obnavlja staro katro ali golfa 1 je pohvaljen, če pa yugo-ta , se pa najde nekdo ki mu ni prav.
očitno se je temule renojčku nekoč zameril, ali pa je samo od drugih slišal, da je slab avto...
ni mi pa jasno zakaj se ne neha vžigat :roll:
če mu tema ni nšeč, naj je enostavno ne gleda več
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
Volvej
Novinec

Napisal/-a Volvej Ne apr 28, 2013 9:45 am

@Renault Co: Nikol nisi vedo ;)
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov