primozek68 je napisal/-a:Imej malo spoštovanja, lahko da sta te mami pa oči glih v takem naredila.
Sam si b_umbar, res. Če ne bi bilo Zastave, bi bilo 3/4 bivše Juge peš. Pri velikem številu avtov, je pa tudi okvar veliko. Marsikaj si naredil s šraufcigerjem, 13 in 10 ključem. Kaj pa danes? A ti znaš še kej druzga, kot jokat, kdo ti bo zastonj na tester dal??
Če je bil vzdrževan, zaščiten proti rji in redno servisiran, je znal jugo kar delat.
Renault Co je napisal/-a:Še vse je prebavljivo za brat ampak tole pa oprosti .Avto ,ki je ogromno ljudi pustil na cedilu , so ljudje zaradi njega ostali na cesti , kvari se praktično kot za stavo,koliko gorja je povzročil saj tudi je zastava . Mislim ,da si tole ne zasluži objave na av.com. Se oproščam vsem katere sem prizadel z tole objavo še posebaj moderatorjem lahko izbrišete. Izrazil sem zgolj svoje lastno osebno mnenje in prepričanja . Sicer pa kaj je z folkom ,da to obnavlja![]()
.
Renault Co je napisal/-a:Še vse je prebavljivo za brat ampak tole pa oprosti .Avto ,ki je ogromno ljudi pustil na cedilu , so ljudje zaradi njega ostali na cesti , kvari se praktično kot za stavo,koliko gorja je povzročil saj tudi je zastava . Mislim ,da si tole ne zasluži objave na av.com. Se oproščam vsem katere sem prizadel z tole objavo še posebaj moderatorjem lahko izbrišete. Izrazil sem zgolj svoje lastno osebno mnenje in prepričanja . Sicer pa kaj je z folkom ,da to obnavlja![]()
.
kosir1234 je napisal/-a:Renault Co je napisal/-a:Še vse je prebavljivo za brat ampak tole pa oprosti .Avto ,ki je ogromno ljudi pustil na cedilu , so ljudje zaradi njega ostali na cesti , kvari se praktično kot za stavo,koliko gorja je povzročil saj tudi je zastava . Mislim ,da si tole ne zasluži objave na av.com. Se oproščam vsem katere sem prizadel z tole objavo še posebaj moderatorjem lahko izbrišete. Izrazil sem zgolj svoje lastno osebno mnenje in prepričanja . Sicer pa kaj je z folkom ,da to obnavlja![]()
.
Marsikdaj je kaj krepalo, ampak folk je to na poti lahko popravu... Sej so vsi pršli domov, noben ni umrl zarad lakote, če se mu je avto pokvaru...
Se ti opravičujem, ker obnavlam ta j***a srbska... Zakaj obnavlam ta avto pa teb nebom razlagal, ker neboš nikol razumu.
Sej pravm, men avto dela, edine probleme sem mel z zglobom in šaro v bencinu, da se je ferg zatikal (27let star avto pa zadnih 7? let je stal)... Pa še vedno sem domov pršu![]()
@lisko Mam tud jaz te pokrove, me mal mika zmontirat, da vidim kako bo zgledalo...pridejo pa tak dolničar feltne gor 1x...
primozek68 je napisal/-a:RenaultCo, ti si možganski maloposestnik.
Renault Co je napisal/-a:kosir1234 je napisal/-a:Renault Co je napisal/-a:Še vse je prebavljivo za brat ampak tole pa oprosti .Avto ,ki je ogromno ljudi pustil na cedilu , so ljudje zaradi njega ostali na cesti , kvari se praktično kot za stavo,koliko gorja je povzročil saj tudi je zastava . Mislim ,da si tole ne zasluži objave na av.com. Se oproščam vsem katere sem prizadel z tole objavo še posebaj moderatorjem lahko izbrišete. Izrazil sem zgolj svoje lastno osebno mnenje in prepričanja . Sicer pa kaj je z folkom ,da to obnavlja![]()
.
Marsikdaj je kaj krepalo, ampak folk je to na poti lahko popravu... Sej so vsi pršli domov, noben ni umrl zarad lakote, če se mu je avto pokvaru...
Se ti opravičujem, ker obnavlam ta j***a srbska... Zakaj obnavlam ta avto pa teb nebom razlagal, ker neboš nikol razumu.
Sej pravm, men avto dela, edine probleme sem mel z zglobom in šaro v bencinu, da se je ferg zatikal (27let star avto pa zadnih 7? let je stal)... Pa še vedno sem domov pršu![]()
@lisko Mam tud jaz te pokrove, me mal mika zmontirat, da vidim kako bo zgledalo...pridejo pa tak dolničar feltne gor 1x...
Verjetno res nebom nikoli razumel tvoje logike , verjetno jo tudi kdo kdrug nebi razumel . Skratka čudno se mi zdi res. Pa ne mislit ,da imaš že old timerja , ali pa da izstopaš, da izstopaš ampak v nekem posebnem smislu . Škoda sploh tvojega denarja vloženega v tole ampak kaj ti bi razlagal imej svoje veselje . O smiselnosti takega početja pa raje kdaj drugič !.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov