roberto-82 je napisal/-a:lepo ampak ne vem zakaj so mi zgledajo tako male felne(optično)![]()
![]()
P.S.a sprednje ga stekla nisi dal novega![]()
ko se vidijo tisti" krogci"na steklu isto sem mev sam pa sem dav novo šipo not pa je bilo potem vredo:):):)
![]()
.Je pa zelo moteče ,če voziš z polarizeranimi sončni očali
blackmagic je napisal/-a:Kaj od spredaj pod štango morajo biti take luknje?
Pohvale za projekt. Felne so res ubijalske. Če bi dal navadne iz tistega časa se za avto verjetno niti zavzel ne bi, če bi ga videl na cesti.
Pa tista plastika spredaj spodaj mi nekak ne paše na avto.
ManIAK je napisal/-a:Wohoho. Zgleda hudo, ampak jaz bi šov še kaki centimeter ali dva v pod z njim.
Pohvale.
ElGato je napisal/-a:Končajmo glede gum... So kake so... Če bi res bile tak hudo slabe dvomim, da bi jih sploh prodajali (sploh v takšnih izven serijskih dimenzijah)... Tako da dvomim da so tako slabe... Kakšne bodo pa moje izkušnje oziroma Tinine pa vam sporočim, ko jih boma malo zvozila...
pero-san je napisal/-a:Gato vsaka čast , lepop si zrihtu , samo nekaj mi pa ne gre v račun , zakaj vraga si dal gor gumo z zaščitnim robom saj je itak tolko napeta da ne nudi nobene zaščite več ,pa še čudno zgleda!!!
lp
Naj pojasnim... Ne gre se mi za to, da bi rob nudil zaščito, čeprav na teh felnah je dokaj zaščiten...Gre se mi za to, ker napete gume, ki nimajo zaščitnega roba delujejo kot balon - izgled je preveč napihnjen... Tako da za mene pri napetih gumah zaščitni rob more biti, zaradi lepšega izgleda...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov