NoFX je napisal/-a:Najprej drvarnica, zdaj je pa lepši kot nov. Vsa čast.
Boš nam izdal tudi koliko dela in denarja je bilo vloženega?
lisko je napisal/-a:Okol denarja se je pri takih projektih nesmiselno pogovarjat. Vem iz lastnih izkušennj pa čeprav elgatu niti do malega prsta ne sežem.....
Drgač pa kot vedno.....nimam besed. Če bi mi dali na razpolago novega golfa rs32 pa tega....se bi brez oklevanj odloču za tega.
seat je napisal/-a:ElGato lepo si tole izpeljal.Vsaka čast.
Nevem ampak mislim,da bi lahko bil VW ponosen na takšne lastnike,ki obudijo legendo in ji vdahnejo še nekaj dostojanstva in pa jo naredijo nesmrtno.Novi Golfi so nula proti takili legendi in preseneča me,da se še kdo odloči tako obsežne prenove oz. v tvojem primeru skoraj izdelave iz nule,ker avto je res generalno obnovljen do zadnje podloške.vrjetno ga ni dela na avtomobilu,ki nebi bil razstavljen in ponovno sestavljen.Glede vloženega denarja lahko rečem samo,da ni malo ampak sedaj imaš legendo,ki pomete z vsemi mlajšimi bratci.
Vedno sem govoru,da pravi Golf je bil mk1 in mk2 potem pa so se stvari poslabšale.Zj se bojo tko usule kritike name ampak žal je tako.Golfi mk6 nikoli ne bojo učakali takšne starosti kot mk1 in mk2,ki jih je še vedno precej na podeželju in delujejo brezhibno.BTW sosed ima rumenega mk2,ki mu je pri 400.000 km prenehal kazati števec pa je to bilo nazaj cca 7 lettko,da zj jih ima krepko cez 500.000 pa dela kot urca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov