Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX To apr 13, 2010 9:22 am

Najprej drvarnica, zdaj je pa lepši kot nov. Vsa čast.

Boš nam izdal tudi koliko dela in denarja je bilo vloženega?

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To apr 13, 2010 10:22 am

Sem od začetka spremljal projekt in lahko samo rečem svaka čast in prav sem se veselil končnega izdelka. Sem kazal fotru od začetka pa mi je vsake toliko rekel ej je oni že dal kake slikice? Ker je namreč rdeči golf 1 iz TASA bil njegov 2 avto v življenju (prvi je bil 101). Prav užival je zraven mene... Bravo bravo in še enkrat bravo!

:bow :bow :bow

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 To apr 13, 2010 10:43 am

Ta projekt sem tudi sam spremljal od samega začetka in ne vem kaj naj rečem......

ELGATO vsaka ti čast :tomidelej: malo je takih v sloveniji ki bi se lotili takega projekta in zdraven še vse dokumentirali ter posredovali nam. Najprej mi barva ni bila najbolj všeč ampak se mi je zdelo, da sta vse premislila in končni izdelek je fantastičen.

Pohvala tudi tvoji punci ker je bila res pridna tudi pri umazanih delih ;)

respect obema :bow :bow :bow

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To apr 13, 2010 11:22 am

Hvala vsem za :tomidelej: ...

NoFX je napisal/-a:Najprej drvarnica, zdaj je pa lepši kot nov. Vsa čast.

Boš nam izdal tudi koliko dela in denarja je bilo vloženega?

Avto se je začel delati nekje sredi junija 2009... Delal se je skoraj vsak dan, okoli 5 - 6 ur na dan ali pa tudi od 10 in več ur na dan, odvisno od dela, ki sva si ga na dan zadala... Tako, da je vanj vloženih veliko ur dela... Mogoče lahko odštejemo kakšna dva do tri mesece, ko je popolnoma obstal zaradi tragedij, drugih del...
Glede denarja pa če po resnici povem raje nebi niti računal... ;) Na začetku sva si zadala, da se boma finančno omejila, nato pa je vse skupaj ušlo nadzoru... ;) Vloženo je okoli 6000 eur (vse skupaj - tak kot je viden na zadnjih slikah, seveda brez dela ;) )...

Boljše slike še pridejo... potem ko lepše vreme in ko boma imela malo več časa, da ga prej lepo očistima in spolirama... ;)
Slika

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 To apr 13, 2010 12:08 pm

Kapo dol res takim projektom :shock:
lp

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 To apr 13, 2010 2:55 pm

Res noro lepo. Fabrški ni bil noben tako lep. Mogoče sam malenkost preozka kolesa ( pa še to sam iz pogleda od zadi), ampak je zanemarljivo pri pogledu na cel avto. Še enkrat vse pohvale, za resnično lepo speljan projekt.
GQ

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To apr 13, 2010 3:24 pm

Okol denarja se je pri takih projektih nesmiselno pogovarjat. Vem iz lastnih izkušennj pa čeprav elgatu niti do malega prsta ne sežem.....

Drgač pa kot vedno.....nimam besed. Če bi mi dali na razpolago novega golfa rs32 pa tega....se bi brez oklevanj odloču za tega.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To apr 13, 2010 3:32 pm

lisko je napisal/-a:Okol denarja se je pri takih projektih nesmiselno pogovarjat. Vem iz lastnih izkušennj pa čeprav elgatu niti do malega prsta ne sežem.....

Drgač pa kot vedno.....nimam besed. Če bi mi dali na razpolago novega golfa rs32 pa tega....se bi brez oklevanj odloču za tega.

Ali starega golfa R32 ali novega R, no osebno bi z veseljem kr oba mel! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 13, 2010 4:53 pm

ElGato lepo si tole izpeljal.Vsaka čast.
Nevem ampak mislim,da bi lahko bil VW ponosen na takšne lastnike,ki obudijo legendo in ji vdahnejo še nekaj dostojanstva in pa jo naredijo nesmrtno.Novi Golfi so nula proti takili legendi in preseneča me,da se še kdo odloči tako obsežne prenove oz. v tvojem primeru skoraj izdelave iz nule,ker avto je res generalno obnovljen do zadnje podloške.vrjetno ga ni dela na avtomobilu,ki nebi bil razstavljen in ponovno sestavljen.Glede vloženega denarja lahko rečem samo,da ni malo ampak sedaj imaš legendo,ki pomete z vsemi mlajšimi bratci.
Vedno sem govoru,da pravi Golf je bil mk1 in mk2 potem pa so se stvari poslabšale.Zj se bojo tko usule kritike name ampak žal je tako.Golfi mk6 nikoli ne bojo učakali takšne starosti kot mk1 in mk2,ki jih je še vedno precej na podeželju in delujejo brezhibno.BTW sosed ima rumenega mk2,ki mu je pri 400.000 km prenehal kazati števec pa je to bilo nazaj cca 7 let :) tko,da zj jih ima krepko cez 500.000 pa dela kot urca.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To apr 13, 2010 5:30 pm

seat je napisal/-a:ElGato lepo si tole izpeljal.Vsaka čast.
Nevem ampak mislim,da bi lahko bil VW ponosen na takšne lastnike,ki obudijo legendo in ji vdahnejo še nekaj dostojanstva in pa jo naredijo nesmrtno.Novi Golfi so nula proti takili legendi in preseneča me,da se še kdo odloči tako obsežne prenove oz. v tvojem primeru skoraj izdelave iz nule,ker avto je res generalno obnovljen do zadnje podloške.vrjetno ga ni dela na avtomobilu,ki nebi bil razstavljen in ponovno sestavljen.Glede vloženega denarja lahko rečem samo,da ni malo ampak sedaj imaš legendo,ki pomete z vsemi mlajšimi bratci.
Vedno sem govoru,da pravi Golf je bil mk1 in mk2 potem pa so se stvari poslabšale.Zj se bojo tko usule kritike name ampak žal je tako.Golfi mk6 nikoli ne bojo učakali takšne starosti kot mk1 in mk2,ki jih je še vedno precej na podeželju in delujejo brezhibno.BTW sosed ima rumenega mk2,ki mu je pri 400.000 km prenehal kazati števec pa je to bilo nazaj cca 7 let :) tko,da zj jih ima krepko cez 500.000 pa dela kot urca.

Hehe car :D
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 13, 2010 6:57 pm

Ja jst tudi nebi vrjel,če nebi vidu na lastne oči.Pred cca 7 leti sem mu menjal avtoradio in vem,da je tkrt reku,če bi se dalo poštimat števec,ker mu je crknil blo je pa nekaj manj kot 400.000 gor zj pa avto še kar kleplje a števc ne opravlja svojega dela tako,da... no pleh je gnil to ja ampak motor pa dela kot urca.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 To apr 13, 2010 7:43 pm

Slika

ta slika...joj...enkrat mi je na hrvaškemu forumu nekdo napisal kot komentar na mojo 166ko: "menjam ženu za ovaj avto!" :lol: tu lahko jaz rečem isto :D
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To apr 13, 2010 7:52 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:Slika

ta slika...joj...enkrat mi je na hrvaškemu forumu nekdo napisal kot komentar na mojo 166ko: "menjam ženu za ovaj avto!" :lol: tu lahko jaz rečem isto :D

ti samo moli boga, da tega žena ne vidi :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 To apr 13, 2010 8:13 pm

:huh:
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Nad Huligan Frodo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nad Huligan Frodo To apr 13, 2010 10:22 pm

Že od začetka spremljal temo, pa sem reku da bom na koncu napisal moje mnenje, sedi 5 :[]

Edina stvar ki me moti so tisti krom brislaci, ampak bi preživel.

Mislim pa da bi ga vsak rad imel parkiranega pred hišo, ubistvu v garaži ... ;)

Avto je top.
Zadnjič spremenil Nad Huligan Frodo, dne To apr 13, 2010 10:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To apr 13, 2010 10:27 pm

se vidimo v karlovcu, pa ti tam mnenje povem :D motijo me krom brisalci in pa vsaj 0.5" širši rob bi jaz dal. je pa tut zdj res noro lepo in doteran v nulo.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To apr 13, 2010 11:08 pm

nisem neki ˝fan˝ enke, samo ta je pa hud ko poper.
Slika

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- To apr 13, 2010 11:11 pm

stench je napisal/-a:nisem neki ˝fan˝ enke, samo ta je pa hud ko poper.

enako, sem spremljal cel projekt in res kapo dol :bow

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr apr 14, 2010 6:42 am

pa kaj si nor, kaj je nastalo iz tega golfa :shock:

upam, da ga čimprej vidim v živo, bom verjetno kr sončne špegle rabo 8)

p.s. čimprej lepše fotke, da si ga na steno obesim :-P

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Sr apr 14, 2010 9:58 am

poslikej se mau motorni prostor, da se vidi ce je kej "clean"
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov