mucek21 je napisal/-a:videl danes avto v živo in morem rečt vsaka čast.....motor je pa tk zglancan dab lhka jedo znjega![]()
![]()
p.s. pa tiste zelene bremze vzadi pa kr pust zelene, prav hudo zgleda....neki special med rdečo
stench je napisal/-a:že zdej je hud, kak šele bo. Meni so pa zadnje luči prav lepe.
Kaj pa akustika?
ManIAK je napisal/-a:Meni je hud. Mogoče bi res pogrešal en ror zadaj vn, ampak to je pa tud vse. Jaz na tvojem mestu šip nebi temnil..
alanq4 je napisal/-a:Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnegaKul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)
alanq4 je napisal/-a:Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnegaKul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)
tristan01 je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnegaKul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)
Točno tako, ni treba da že na daleč pokaže kaj skriva pod motornim pokrovom. Take predelave so najlepše. Avto ni središče pozornosti kjer se pojavi, vseeno pa lastniku nudi prave užitke.
To je tako kot s punco. Z njo si ker je prava zate, ne zato ker se pol lokala slini po njej kjer se pokaže.
Drugače pa lep projekt, čeprav nisem prevelik ljubitelj VW- jevih stvaritev (razen prve serije Golfa), je tole res balzam za oči. Lotil si se pravih zadev, manj pomembne stvari pa pustil originalne.
LP Tristan01
tristan01 je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnegaKul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)
Točno tako, ni treba da že na daleč pokaže kaj skriva pod motornim pokrovom. Take predelave so najlepše. Avto ni središče pozornosti kjer se pojavi, vseeno pa lastniku nudi prave užitke.
LP Tristan01
Courage™ je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnegaKul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)
LP Tristan01
No ja, mogoce nisi videl sliko avta, z auspuhom ali brez, avo JE sredisce pozornosti kjerkoli se pojavi
fitipaldi22 je napisal/-a: mogoče preizkušnje za test ali podobno ... registracija bo spomladi ... seveda bom probal VSE homologirat ... sej kako pa drugače.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost