Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a robiform Sr avg 25, 2010 9:20 pm

ja šajbe bodo verjetno temne, izpuh pa ne bo viden ... bo k TDI :lol: ker ne dobim nove blende z izrezom :evil:
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Sr avg 25, 2010 10:10 pm

Nice! Osebno ne bi temnil stekel. Mi je všeč, kot je= Clean and simple. :tomidelej:
"this is so euro its asian" by Sam B.

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Sr avg 25, 2010 10:17 pm

videl danes avto v živo in morem rečt vsaka čast.....motor je pa tk zglancan dab lhka jedo znjega ;) :D

p.s. pa tiste zelene bremze vzadi pa kr pust zelene, prav hudo zgleda....neki special med rdečo :lol:

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr avg 25, 2010 11:00 pm

že zdej je hud, kak šele bo. Meni so pa zadnje luči prav lepe.

Kaj pa akustika?
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če avg 26, 2010 5:31 am

Meni je hud. Mogoče bi res pogrešal en ror zadaj vn, ampak to je pa tud vse. Jaz na tvojem mestu šip nebi temnil..

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform Če avg 26, 2010 7:42 am

mucek21 je napisal/-a:videl danes avto v živo in morem rečt vsaka čast.....motor je pa tk zglancan dab lhka jedo znjega ;) :D

p.s. pa tiste zelene bremze vzadi pa kr pust zelene, prav hudo zgleda....neki special med rdečo :lol:

So bremze čist OK a ne ... me prov matra, k za spredaj imam orignal ploščice in so črne ... bom prov naročil še ene NOVE zelene za spredaj.
Motor pa še ne zgleda tako kot bo, ker pride še nov pokov ventilov (črn), pride še vse ostalo na motor v črni barvi, vse tisto se šele sveti.

stench je napisal/-a:že zdej je hud, kak šele bo. Meni so pa zadnje luči prav lepe.

Kaj pa akustika?

Men so tudi cool lučke zadaj, ene najlepših, čeprav so vsi ti modeli na pol 2 klasa, sem ze zajebaval da sem jih vpasal gor da sem skor popixxxx.

Muska ... to še pride ... imam že sedaj tako garažo, da nimam kam stopit in ne morem spotoma še za musko delat ... kabli so ... paneli so ... ostalo še pride.

ManIAK je napisal/-a:Meni je hud. Mogoče bi res pogrešal en ror zadaj vn, ampak to je pa tud vse. Jaz na tvojem mestu šip nebi temnil..

Šipe zadaj ... kaj pa vem ... pomoje ker pa ni črn avto da bi dobr zgledalo če bi bile črne ... sicer ne uno full ... to bom še videl.

Avspuh pa ... če ne gre ne gre ... pa tudi, zakaj bi se vse videlo, važen mi je učinek.
Ni vse res kar napišem

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Sr sep 01, 2010 8:29 pm

Pomoje boš kr rezal zadnjo blendo na odbijaču :arrow:
RiDe hArD

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Če sep 02, 2010 11:34 am

Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnega :D Kul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe sep 03, 2010 8:15 am

alanq4 je napisal/-a:Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnega :D Kul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)

Točno tako, ni treba da že na daleč pokaže kaj skriva pod motornim pokrovom. Take predelave so najlepše. Avto ni središče pozornosti kjer se pojavi, vseeno pa lastniku nudi prave užitke.

To je tako kot s punco. Z njo si ker je prava zate, ne zato ker se pol lokala slini po njej kjer se pokaže.

Drugače pa lep projekt, čeprav nisem prevelik ljubitelj VW- jevih stvaritev (razen prve serije Golfa), je tole res balzam za oči. Lotil si se pravih zadev, manj pomembne stvari pa pustil originalne.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Napisal/-a tristan01 Pe sep 03, 2010 8:15 am

alanq4 je napisal/-a:Kar pusti skrit ror, bo nekaj posebnega :D Kul golf, mi je všeč! (pa nisem preveč vw fan)

Točno tako, ni treba da že na daleč pokaže kaj skriva pod motornim pokrovom. Take predelave so najlepše. Avto ni središče pozornosti kjer se pojavi, vseeno pa lastniku nudi prave užitke.

To je tako kot s punco. Z njo si ker je prava zate, ne zato ker se pol lokala slini po njej kjer se pokaže.

Drugače pa lep projekt, čeprav nisem prevelik ljubitelj VW- jevih stvaritev (razen prve serije Golfa), je tole res balzam za oči. Lotil si se pravih zadev, manj pomembne stvari pa pustil originalne.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Pe sep 03, 2010 9:24 am

tristan01 je napisal/-a:

LP Tristan01

Se zna zgodit da bo primoran spremenit pot izpušnih plinov zavoljo slušnega organa...
RiDe hArD

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 03, 2010 10:09 am

tristan01 je napisal/-a:

LP Tristan01

No ja, mogoce nisi videl sliko avta, z auspuhom ali brez, avo JE sredisce pozornosti kjerkoli se pojavi ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Pe sep 03, 2010 1:02 pm

Spremlam tole temo že od začetka in vse kar lahko rečem je VSA ČAST, za tak trud in natančnost ki jo vlagaš v avto. Tud jst osebno nisem ljubitelj nemških izdelkov kar se avtomobilov tiče ampak tvojga se pa nebi branu, res :bow

Zadel si in barvo in luči, feltne,...mogoče kakšen cm k tlom pa bo še bolšji, verjamem pa da že zdaj vsak zija za tabo k se peleš. :D :D

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Pe sep 03, 2010 10:26 pm

ka slikce izpuha pa ne boš pokazal :lol: ?? sem vidu da je fertig pa da je avto že tud pr teb doma... dej slikce za lušte delat, hehe

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Napisal/-a tristan01 Ne sep 05, 2010 10:25 am

Courage™ je napisal/-a:
tristan01 je napisal/-a:

LP Tristan01

No ja, mogoce nisi videl sliko avta, z auspuhom ali brez, avo JE sredisce pozornosti kjerkoli se pojavi ;)

Avto zbuja pozornost s pravimi predelavami in ni kot razne attention whore rizote ki vlecejo poglede z alu wingi in podobno kramo. Če dobro pogledaš je seveda takoj opazno da avto ni stock, ni pa kričeča spaka. Skratka narejeno z okusom in občutkom.

In ta avto je kot uglajena dama, ki s svojim vedenjem povsod zbudi pozornost, namesto da bi bil nevzgojena najstnica, ki s svojim neprimernim vedenjem in izgledom središče pozornosti.

LP Tristan01

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform Ne sep 05, 2010 11:07 am

hehehe, ja, dobri komentarji in tudi res je, važno je kaj nudi meni in da to razumenjo tisti ki vejo za kaj se gre ;) da bi pa nastopal po cesti kot kakšna priceska ... katera je pod obleko vsa ... recimo "v slabem stanju" pa nečem niti mi ni to to.

Izpuh je drugače gotov, vidnost izpuha je enako 0 ... kako deluje pa še ne vem, ker čakam olje za motor pa še ene par zadevic je treba urediti, da motor zalaufa ... upam, da bo vse to v kakšnem tednu ... mogoče celo pride danes še kakšna slikica izpuha in še česa.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Ne sep 05, 2010 11:27 am

No že čakam na slikce. Gdaj pa naj bil avto 100% končan? A s homologacijo boš imel kaj problemov?

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform Ne sep 05, 2010 6:59 pm

Avto bo pomoje sedel še malo bolj dol ... bomo videli po parih km .. če ne bo, bo treba nekaj storiti - vsaj spredaj še za kakšen cm. Zadaj gre itaq še muska notri .. torej bo sedel ziher dol še 1 cm. Z višino se bom ubadal, ko bo avto fertik.

Kdaj bo avto čist fertik ... težko rečem, ker je vedno toliko dejavnikov da kr glava boli ... definitivno ga letos ne bom registriral ... mogoče preizkušnje za test ali podobno ... registracija bo spomladi ... seveda bom probal VSE homologirat ... sej kako pa drugače.

Še mal novih slikic ...

NOVO drugo olje za menjalnik - olje za diferencijalne zapore Castrol SAF-XJ

Slika

Pa malo dela na motorju ... montaža komponent

Slika

Slika

Slika

Slika

Pa izpuh, kateri ni nikjer viden ... kako se bo slišali in če bo to OK pa ko bo motor v pogonu

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Pa še NOVE sprednje bremze - čeljusti od R32 ... od Porscheja žal s temi feltnami ne gredo gor

Slika

Slika

No, neki je :)
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform Po sep 06, 2010 7:33 am

malo pa res ;)
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po sep 06, 2010 10:56 am

fitipaldi22 je napisal/-a: mogoče preizkušnje za test ali podobno ... registracija bo spomladi ... seveda bom probal VSE homologirat ... sej kako pa drugače.

Avto mora bit tehnično izpraven in mora imet opravljen tehnični pregled za dvig preizkušenj. Sem jih zadnjič šou dvignit pa sem mogo it tehničnega najprej delat :roll:
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost