beary je napisal/-a:Že na začetku pri opisu avtomobila si omenil, da je avto pocinkan. Mene zanima koliko te je stano in kje se to lahko naredi?
Drugače pa zelo lep avto, lepa barva, prav tako zunanjost in vse ostalo.
ven0m je napisal/-a:Huh, zanimiv postopek, jaz sem pa vedno mislil, da se te zadeve povarijo na elektrodo. Kako to, da so jih zalotal gor? Je to standardni postopek, ali je to odvisno od materiala?
ElGato je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Huh, zanimiv postopek, jaz sem pa vedno mislil, da se te zadeve povarijo na elektrodo. Kako to, da so jih zalotal gor? Je to standardni postopek, ali je to odvisno od materiala?
Takšen je postopek...Cin se ne zalota ampak se s pomočjo ročnega gorilca stopi na pločevino, nato pa ga lepo razporediš in zgladiš po celotni površini... Kasneje pa se s pilo pobusi do željene oblike... To je standarden postopek...
grega983 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Huh, zanimiv postopek, jaz sem pa vedno mislil, da se te zadeve povarijo na elektrodo. Kako to, da so jih zalotal gor? Je to standardni postopek, ali je to odvisno od materiala?
Takšen je postopek...Cin se ne zalota ampak se s pomočjo ročnega gorilca stopi na pločevino, nato pa ga lepo razporediš in zgladiš po celotni površini... Kasneje pa se s pilo pobusi do željene oblike... To je standarden postopek...
Huh, tvoje teme pa so priročnik za obnovo avtomobila
Me pa zanima, če pod tem cijem pločevina še rjavi ?
ven0m je napisal/-a:rizi007 je napisal/-a:Kolk stane že cin? Jest sem nekje slišu da se cene vrtijo okrog 700€, sam se ne spominm za kakšno količino...
700€ za kakih dobrih 50kg, bo tu nekje oz. malo manj, se še spomnim, da je kilogram nekje 15 do 25€![]()
Samo to kaj je Gato porabo dvomim da je kilogram
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov