lisko je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Sem ti reku da mrbit neki iz pumpe nazaj prihaja
Fora je samo u tem da lopatice rotorja so iz bakelita....opilki so pa zlate barve nisem pa probal ce se primejo magneta...
Iz bakelita so?

lisko je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Sem ti reku da mrbit neki iz pumpe nazaj prihaja
Fora je samo u tem da lopatice rotorja so iz bakelita....opilki so pa zlate barve nisem pa probal ce se primejo magneta...
grega983 je napisal/-a:Škoda ker mu manjka vsaj 1 bat
lisko je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Škoda ker mu manjka vsaj 1 bat
Batov je dovoljPuhalo mu manjka
mito155 je napisal/-a:kupil si avto, ki je vreden 1000€. ker ima klimo in je dizel.. kao popravil, vergel ven klimo.. no zdej je vreden 300€... pa niti eura več.. opreme nima nobene - še od fotra astra te z šibedahom pihne mimo.. in sedaj kaj se dobi?
kakšna dva meseca nazaj ko sem spremljal avto.net si našel 206 5 vrat , 2003 letnik, z avt. klimo, novimi gumami in bistveno boljšo vožnjo kot tole čudo za 1500€.. e tok je vreden.. dejstvo je da ne popravljaš stvari, ampak jih razstaviš in če znaš daš skupaj, pobarvaš s sprejem in je kao novo.. v bistvu pa mečeš svoj čas in denar ven čez okno. to da si pa dal klimo ven ker je spuščala očitno pa je non sense.. ampak izgovor da smo se 30 let nazaj brez klime isto vozili je za nekatere sodeč po forumu edin pameten odgovor. Za slednje mi je samo čudno da uporabljajo GSM, računalnike in pa barve televizije.. sej 30 let nazaj jih ni bilo..![]()
mojih 5 centov..
kosir1234 je napisal/-a:Dobr, kaj vas to zdaj žuli da je klimo ven vrgu?
koga briga kok je zdj uredn na trgu, če ma avto zase? Ker itak ne boš od njega avta kupval se pa sploh čist vrezveze sekiraš.
Kar se pa klime tiče, kako je fajn bit razvajen bit polet na prijetnih 18stopinjah, pozimi pomožnosti še kuriš na 23stopinj ob tem pa še kolneš vsak 2. torek, da je gorivo drago...
grega983 je napisal/-a:Sem pred kratkim nabavil 5 cilindraša pa je veselje sedaj dosti večje
čare je napisal/-a:No za ta denar bi dobil golfa IV SDI z klimo,vzdrževanje je ceneje, dele kupješ pri mesarju...Al pa III TDI z neuničljivim 66Kw motorjem.Pa nisem nek pristaš VW-jev sam renoja Dti pa si tud ne bi kupil da se bom kao poceni vozil.Sicer pa ne vem kaj se bojiš elektronike??Enkrat bo teh starih j**c katerih edina elektronika je avtomat za žmigavce zmanjkalo in boš naredil kaj?
čare je napisal/-a:Za tester si program potegneš z neta,kabel dobiš pri kitajcih za mile pare in je to to.Saj ma že vsak kekec ki ima VW-ja in laptop tudi VAGCOM....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost