Mgajvr je napisal/-a:lepo pašejo na avto. pa še niso preveč vpadlive.
no zdaj sem tud jaz končno dobil težko pričakovanega golfa enko letnik 85, tko da mi bo tvoja obnova več kot dobrodošla in v veliko pomoč pri obnovi
gaši je napisal/-a:vidim, da je bla Tina spet pridna..lepo sta jih poštimala, jaz bi se še s takimi poleti vozo
Doche je napisal/-a:Tote felne se pa vido teden-dva nazaj v enem karavanu na Teznu
Mgajvr je napisal/-a:lepo pašejo na avto. pa še niso preveč vpadlive.
no zdaj sem tud jaz končno dobil težko pričakovanega golfa enko letnik 85, tko da mi bo tvoja obnova več kot dobrodošla in v veliko pomoč pri obnovi
Slicker je napisal/-a:kako si pa rob zaščitil da ga sol ne bo požrla čez zimo? kaj so to drugače za ene feltne? ker zgledajo prou hudo. z nekimi ozkimi in nizkoprofilnimi gumami in recimo cele polirane bi izgledale prou bomba.
Slicker je napisal/-a:kako si pa rob zaščitil da ga sol ne bo požrla čez zimo? kaj so to drugače za ene feltne? ker zgledajo prou hudo. z nekimi ozkimi in nizkoprofilnimi gumami in recimo cele polirane bi izgledale prou bomba.
dj_em je napisal/-a:kok je pa grdo vidt k ti visi kabl od ročne
erixon je napisal/-a:Mene pa zmoti ena stvar. Na prvi, tretji in četrti sliki je prav opazno, da voznikova vrata ne nalegajo 'u nulo'. Sem spremljal projekt in vem koliko dela je bilo vloženo notri vendar se tukaj pokvari vtis. V živo verjetno ni tako videti, vendar je pa na sliki zelo opazno. Je to mogoče kako popravit ali je to to?
Prosim vzemi to samo kot opombo in ne kritiko, ker drugače vsaka čast za projekt.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov