Primoz_86 Že res, da prideš zelo poceni skozi pri osebnem (recimo jaz na petki ko je prepihalo tesnilo glave in me je komplet mala generalka prišla okrog 100 evrov) ampak kok pa to zdrži? Tale motor pa skoraj dam roko v ogenj da še ni bil šravfan ( razen mogoč kako tesnilo na glavi ali pa kaka vodna pumpa ,termostat....) takole generlano gledano kot sedaj pa še sigunro ne.....ima pa 335 tisoč prevoženih.....pri fiatu (ali bilo kerem osebnem) pa v teh kilometrih nardiš že 3 ali celo 4 krat velik servis......Enako je za gume že enkrat razložu nebivedu ......pri terencu nabaviš celoletne ki zdržijo tri sezone.....pri osebnem kupiš dva paketa gum ki zdržijo tri sezone.....za terenca pridejo 500 evrov.....za osebnega pa 2 krat po 200 + tri menjave.....
Tudi sam sem se na začetku bal vzdrževanja ampak sedaj vidim da ni tako črno kot se zdi na prvi pogled.
Drocky: Že v temi o petki sem napisal da ljubitelsko
čare: Imam še račun nekje....original BOSCH so bili takrat malo pod 10 jurjo.....ponaredkov se mi takrat ni dalo iskat in tud izkazalo se je da so vredne svojga denarja.....po 150.000km še vedno pršijo lepše kot najbolša šoba za barvanje....
Drgač pa ja, lahk menjaš samo eno tesnilo.....lahko celo menjaš samo en bat ali samo en par obročkov (celo cilindrske puše ima) brez da bi raztrgal celi motor:) Je to slučajno zapuščina velikih ladijskih motorjev kjer lahk kr med delovanjem odklopijo en bat in nardijo generalko?