airmike je napisal/-a:Avto mora bit tehnično izpraven in mora imet opravljen tehnični pregled za dvig preizkušenj. Sem jih zadnjič šou dvignit pa sem mogo it tehničnega najprej delat
od kdaj, oz. kje so te to nasral?
croma_man je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Avto mora bit tehnično izpraven in mora imet opravljen tehnični pregled za dvig preizkušenj. Sem jih zadnjič šou dvignit pa sem mogo it tehničnega najprej delat
od kdaj, oz. kje so te to nasral?
airmike je napisal/-a:fitipaldi22 je napisal/-a: mogoče preizkušnje za test ali podobno ... registracija bo spomladi ... seveda bom probal VSE homologirat ... sej kako pa drugače.
Avto mora bit tehnično izpraven in mora imet opravljen tehnični pregled za dvig preizkušenj. Sem jih zadnjič šou dvignit pa sem mogo it tehničnega najprej delat
airmike je napisal/-a:fitipaldi22 je napisal/-a: mogoče preizkušnje za test ali podobno ... registracija bo spomladi ... seveda bom probal VSE homologirat ... sej kako pa drugače.
Avto mora bit tehnično izpraven in mora imet opravljen tehnični pregled za dvig preizkušenj. Sem jih zadnjič šou dvignit pa sem mogo it tehničnega najprej delat
airmike je napisal/-a:Meni jih ni dala ker baje po novem mora bit tehnično izpraven avto. Še policaj ki me je kasneje štopal je zatežil za homologacijo....
Courage™ je napisal/-a:airmike je napisal/-a:fitipaldi22 je napisal/-a: mogoče preizkušnje za test ali podobno ... registracija bo spomladi ... seveda bom probal VSE homologirat ... sej kako pa drugače.
larifari.
Sam brez problema dvignem preizkusnjo za pimpa, pa ni sanse da grem cez tehnicnega
adis je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:airmike je napisal/-a:fitipaldi22 je napisal/-a: mogoče preizkušnje za test ali podobno ... registracija bo spomladi ... seveda bom probal VSE homologirat ... sej kako pa drugače.
larifari.
Sam brez problema dvignem preizkusnjo za pimpa, pa ni sanse da grem cez tehnicnega
je potrebno po novem imeti izpravno vozilo za dvig tablic.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost