lp
King1 je napisal/-a:Vidim, da se ti je končno malo odprlo in prav vesel sem, da maš delo.Produkti so pa tako ali tako lepi in odlično narejeni. Tudi sam se odločam, da bi ti dal preobleči volan sam kaj ko ne morem biti brez avta eden ali več dni.
lp
bunny01 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Vidim, da se ti je končno malo odprlo in prav vesel sem, da maš delo.Produkti so pa tako ali tako lepi in odlično narejeni. Tudi sam se odločam, da bi ti dal preobleči volan sam kaj ko ne morem biti brez avta eden ali več dni.
lp
Ej hvala ti za lepe željeKakšen avto pa imaš?
bunny01 je napisal/-a:Še ena projekt z volanom Audija, hvaola Ven0m-u za volan![]()
bunny01 je napisal/-a:Zgornji obroč je nekoliko poškodovan, ampak te luknje bom popravil, tako da se ne bodo videle. Niso pa globoke, tako da ne bo problem.
croma_man je napisal/-a:dani, tole pa morš ti med šihtom že šivat, ker si pa že zelo hiter pri objavljanju
croma_man je napisal/-a:dani, tole pa morš ti med šihtom že šivat, ker si pa že zelo hiter pri objavljanju
Vikking je napisal/-a:Vidim da veš veliko o usnju. A mi lahko poveš kakšna je razlika med (v nemščini, pač nekaj iščem preko ebay in ponujajo v dveh različicah): Kunstleder in Nappaleder
nejc1 je napisal/-a:Super delaš!
Shark-357 je napisal/-a:Odlično zgleda, šivi so tudi super izpadli malce popestrijo črnino, komaj čakam da ga namontiram nazaj na njegovo mesto... me je že od začetka motil, ker je bil tako grdo obrabljen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov