Slicker je napisal/-a:dvojka g60 ima na zelo podoben način odrezane blatnike (original)
aha.... najlepša hvala za priloženo sliko. Elgato tebi se pa opravičujem za svojo izjavo. nisem imel nič slabega v mislih glede tvojega dela oz. tvoje rešitve

Slicker je napisal/-a:dvojka g60 ima na zelo podoben način odrezane blatnike (original)
fantom je napisal/-a:aha.... najlepša hvala za priloženo sliko. Elgato tebi se pa opravičujem za svojo izjavo. nisem imel nič slabega v mislih glede tvojega dela oz. tvoje rešitve
minikO je napisal/-a:lepo lepo! s čem se da to tak dobro dol spucat?
ElGato je napisal/-a:minikO je napisal/-a:lepo lepo! s čem se da to tak dobro dol spucat?
Brusilka, krtača, razredčilo in volja...
minikO je napisal/-a:aja, sem mislo da si mel kaj podobnega lavakolu
ElGato je napisal/-a:minikO je napisal/-a:lepo lepo! s čem se da to tak dobro dol spucat?
Brusilka, krtača, razredčilo in volja...
fitipalDDi je napisal/-a:Lepo tole rihtaš, prva liga ... sam jest bolj čakam tisto ko se bo začelo ko bo avto že pobarvan
grega983 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:Brusilka, krtača, razredčilo in volja...
ter veliko financ za označeno
roberto-82 je napisal/-a:fitipalDDi je napisal/-a:Lepo tole rihtaš, prva liga ... sam jest bolj čakam tisto ko se bo začelo ko bo avto že pobarvan
x2 ampak lepo po vrsti:):)
Amadej je napisal/-a:glede na prejšnje izdelke bo tale avto tudi 1A po moje
fitipalDDi je napisal/-a:Itaq, dela je ogromno in ga kar ne zmanjka. Tole ko si dal kit / maso na spoje ... sem ekrat gledal ko mi ja avtoličar to delal na orignal spojih (ker je bil menjan prag na avtu) je lepo dal nanos širine cca 6-8mm ... potem pa čopič v eno raztopino (zgledalo je kot redko olje) potegnil po nanosu v eno smer ... ej, kot originalpa povsod enakomerno
lisko je napisal/-a:fitipalDDi je napisal/-a:Itaq, dela je ogromno in ga kar ne zmanjka. Tole ko si dal kit / maso na spoje ... sem ekrat gledal ko mi ja avtoličar to delal na orignal spojih (ker je bil menjan prag na avtu) je lepo dal nanos širine cca 6-8mm ... potem pa čopič v eno raztopino (zgledalo je kot redko olje) potegnil po nanosu v eno smer ... ej, kot originalpa povsod enakomerno
Po vsej verjetnosti cet. Vsaj tako jaz delam....Finta vsega pa je , da se ne prime na čopič/prst ali s čimerkoli pač delaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov