tabletten je napisal/-a:Pa ne me jeb*t! Ne more avto direkt od ličarja pomarančast pridt! Kaj šele nov! Zdaj ne vem ali nekateri ne veste kako zgleda pomaranča ali so pa ličarji v slo za pozapret (pustmo tiste ki za 200 eur špricnejo avto pod kozolcem)! Jaz si ne morem privoščit da bi parket pomarančasto polakiral ali popajcal me takoj vdari 1k po žepu reklamacija. Res,.. ne verjamem da so ličarji tako slabi pri nas!
monster_d je napisal/-a:poštrihaj še raje enkrat, pri črni barvi na strehi boš pri poliranju živčnega dobo, vglavnem javi kak si se odločo
sasocar123 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:poštrihaj še raje enkrat, pri črni barvi na strehi boš pri poliranju živčnega dobo, vglavnem javi kak si se odločo
Zdravo, malo sem pozen, ampak dopust je prišel vmes .. Ja uglavnem, sem brusil z vodnim šmirglom 1500 cca 7 ur, tako da to se ne spravim več delat, pa tudi če je za denar .. Se pa poznajo praskice od šmirgla.. Zdej sm pa čez zapoliru, samo sem imel samo ovčko doma, zdaj sem pa dobil grobo gobico za na polirko in bom še z njo probal, če bojo šle praske ven, če ne, bom dal pa ličarju pihnit samo lak čez in bo. Je pa to res napor in pol, tako da ne počnite tega doma !
ColdMan87 je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:poštrihaj še raje enkrat, pri črni barvi na strehi boš pri poliranju živčnega dobo, vglavnem javi kak si se odločo
Zdravo, malo sem pozen, ampak dopust je prišel vmes .. Ja uglavnem, sem brusil z vodnim šmirglom 1500 cca 7 ur, tako da to se ne spravim več delat, pa tudi če je za denar .. Se pa poznajo praskice od šmirgla.. Zdej sm pa čez zapoliru, samo sem imel samo ovčko doma, zdaj sem pa dobil grobo gobico za na polirko in bom še z njo probal, če bojo šle praske ven, če ne, bom dal pa ličarju pihnit samo lak čez in bo. Je pa to res napor in pol, tako da ne počnite tega doma !
1500 bo premalo...končaj z 3000 al pa celo 4000 na vodo vmes pa še kakega 2000 uporabi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov