hmm.. kaksni so sploh tvoji motivi za bmwja z zgornjim delom sasije honde?
to je projekt za par let resnega dela in se niti prblizn ne splaca tega pocet, zato ker tut ce bi ti to ze ratal, nebi mel nakonc ne bmwja ne honde, ampak en zmazek. v katerega bi ulozil ogromno prevec volje in casa.
ce ti je usec honda si pac kup hondo, ce ti pase zadn pogon in bmw, pa si kup bmwja..
ce pa se ze resno misls spuscat v kake take projekte se pa sprau saj delat neki res izjemnega, ker packarija iz honde in bmwja, tut ce bi ti ratal narest 100% funkcionalno, bi blo se vseen pac kr neki. neka predrkana honda. brezveze cist.
naceloma so take stvari tut men usec, sam ce bi se ze lotu, bi al naredu cist svoj avto (nekje med isdero 112i comendatore in jaguarjem xj13

), al bi pa kako repliko narocil v kontejnerju in jo potem doma sestavil. lep cas sem sanjal o ERA GT repliki forda gt40, ki je ubistvu boljsa od orignala, problem je sam da kokr kol se napenjam mi za enkrat se ne ratuje kakat evrov, tko, da sm mal hendikepiran na tem podrocju zaenkrat

no ko mi bo pa enkrat uspelo skolko polniti z evri, bo definitivno kksn doit urself kontejner se prisvetil iz amerike ali UK
skratka to make it short:
tale honda/bmw projekt je popolnoma neumna ideja ze v startu.
ce se ze spravis kaj poceti v tem smislu, naredi nekaj izjemnega, pod kar se bos s ponosom podpisal, ne pa nekega bednega honda hibrida, ki nebi bil vreden pol falusa v nobenem smislu.