Tak so platišča potem...
xandrej je napisal/-a:U saj so jih prodali ogromno... Avto je bil pred časom to pa ga je pokopalo!
AgitatoR je napisal/-a:Opreme pa res nima ogromno. Tut na '94 F Tempri sem imel vse razen usnja in AB.
Ostale znamke so škrte z opremo, to bo.

GT_Turbo17 je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Opreme pa res nima ogromno. Tut na '94 F Tempri sem imel vse razen usnja in AB.
Ostale znamke so škrte z opremo, to bo.
no, no... kdaj je mela tempra recimo električne sedeže, zadaj el. šipe, hi-fi sistem original,potovalni računalnik,... tempra je bila roko na srce proti temu avtu le senca je pa res, da je bila nekaj razredov nižje![]()
drugače pa je dejstvo to, da je bilo v 80ih takih avtov zelo malo na naših cestah zato se nam je zdelo to WAUUU! so ble takrat popularne R25 baccare in podobni stroji samo smo jih bolj poredko videli. ampak če se je pa tam med jugeci pojavil XM...si pa samo sral opeke!danes je takšna oprema že skoraj samoumnevna...takrat pa si v takem avtu doživljal orgazme.
ljubitelji jih pa še zdaj :P
madpanter je napisal/-a:Huh jaz sem enkrat gledal na unmu whelers dealers (upam da sem prav napisal) na discovery ko je poliral alu feltne z obično polir pasto pa neko trdo spužvo na električni brusilki.
tu poglej kak je naredil:
http://www.youtube.com/watch?v=c-iQvDZ6ix0
Zgleda kar ok sam nevem če je potem šel še čez z prozornim zaščitnim lakom kar je pa pomoje nujno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost