In tako sem kake 3 mesece po nakupu zadevo parkiral v garaži. Ta čas se je zadeva uporabljala za prevoz v službo. To pa so bila lepa jutra, ko se prebujaš ob zvoku polžeka, devita in pa uničenih sinhronov.
In da ne pozabim omenit, ob hudo šparovni vožnji je tole konkretno žejna zadeva

V tej topli jeseni je na relaciji Polzela-Maribor poraba bila 9.5+/100 km, ko pa se je začel konkreten mraz, no potem pa je potreba po bencinu narasla na 11+/100 km (mestna in primestna vožnja). Ni ta špas za tiste, ki gledajo na vsak deci porabljenga goriva.
No, da ta raj ni trajal večno je poskrbela sama tehnika. Med enim laganim prehitevanjem mi je pri prestavljanju iz 4. v 5. prestavo nekaj vsekalo pod haubo, kadilo se ni, je pa postal motor blazno neodzivn.
Ja, nekaj je zaropotalo okoli turbine
Ker v tistem trenutku nisem vedel kaj bi to bilo in v izogib morebitni dodatni škodi, je delta postala nepremičnina.
Kasneje, ko sem odstranu motor iz karoserije sem ugotovil da je razneslo cev za zrak od turbine do IC, pa to ravno pri turbini, kjer si lahko šteješ za dosežek da prideš z bilokakim orodjem zraven.
No, da ne bom predolgi, zadeva stoji v garaži, sledi malenkost bolj detajli ogled gore, ki jo moram preplezat.
Na kratko, zaslutil sem da bodo križi in težave z rjo
Kar se tiče morebitnih neznanih karambolov. Poškodovana je bila samo zadnja vezna stena ter zadnji odbijač ter pokrov prtlažnika, ki pa sem ga itak dobil zraven ob nakupu avta (poleg za cel kombi delov

)
No, en k****n je imel idejo da je potrebno za devita razrezat zadnji odbijač

Še ena stvar več za zamenjat

Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......