Zakaj že??AgitatoR je napisal/-a:Sam enkrat odšraufanega filtra jst nebi nazaj dajal. Tut če je čist nov.
lancia hf je napisal/-a:čare je napisal/-a:Zakaj že??AgitatoR je napisal/-a:Sam enkrat odšraufanega filtra jst nebi nazaj dajal. Tut če je čist nov.
Tesnilo je za enkratno uporabo, saj ni to "podloška"
pugi405 je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Vem, da sta zagotovo imela to črpalko petrola v ljubljani na Celovški (tisti mali nasproti velikega) in pa tisti na koncu Tržaške, če se pripeljež iz centra. Zelo verjetno jo imajo tudi drugi petroli. Storitev je brezplačna in lahko se komot zmeniš, da ti potegne samo deci, dva ali pa liter. Kolikor pač želiš.
Jaz sem pred kakšnimi tremi leti peljal svoj avto, da so mi potegnili cca 4dcl olja iz menjalnika, ker sem ga preveč vlil (avtomatskega menjalnika, da ne bo kdo zdaj čudno gledal kaj blebečem)
Na njegovem mestu, ne bi sploh vžigal motorja... 2 cm nad max....![]()
lenivec je napisal/-a: je bil avto ravno al pod kakim čudnim kotom?
valvoline je napisal/-a:Če motor lavfa normalno ni panike. K pržgeš mašino itak polovica olja in več kroži po motorju.
Ma daj človek ne nabiji takih bolanih!Nalij si olje do čepa pa se vozi okoli.@Fiatpowered.če si ven spustil vso olje in nalil not 3.5 litra sta varjanti 2.valvoline je napisal/-a:Če motor lavfa normalno ni panike. K pržgeš mašino itak polovica olja in več kroži po motorju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov