Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr feb 17, 2010 2:44 pm

Tud za oklepanje samo prtlažnika moreš met posebej motorček, tako, da je verjetno tud poseben signal. Za razne module da ti sveti pozicija ali meglenke pa povprašaj na TPE Elektronika.

miha_racer
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina/Maribor

Napisal/-a miha_racer Sr feb 17, 2010 2:44 pm

Trixi je napisal/-a:sinkov65 sem ravno gledal vezalne načrte. Tko kot si upiso je tud v navodilih :D
Mater pa da me kdo za to skasira 140E... Bomo nabavl pa zmonitaral mi to kar. Itaq sem hodo 5 let za štromarja tak da nebo problem :D

A mogoče veš še to.. Ko pritisneš tipko za prtljažnik da posebaj ven signal?
Ker jaz neb mel prtljažnih vrat exstra bi kar koristo to tipko na en timer pa da mi prižge pozicije na avtu.. Ker ponavad doma ko je tema stopim v neko blato :D pa da mi mal osvetli :D

Ja no, se če maš navodila, te bi not itak moglo pisat.
Če ne pa malo na google poglej pod firmo tega daljinskega.
Mi smo kupili avto z dodatno vgrajenim daljinskim, pa imamo poleg dveh tipk za odklep in zaklep še eno (AUX-auxiliary-dodatno), torej lahko nanj zvežeš kar ti paše, ampak nwm, če to tvoje daljinsko podpira.(mi imamo SPAL)
Po eni strani, če si pa res neki električar, te pa se že malo spozaš na te stvari ne? :D

Uporabniški avatar
Mojstr
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a Mojstr Sr feb 17, 2010 2:51 pm

naj ti neki swetujem.. ta novi modul lahko zvežeš kar na uno tipko ki jo maš v avtu za odklepanje in zaklepanje, to je najlaži nardit... :) welik sreče pa čimmanj skurjenih varovalk :D :D :D

Trixi
Nov uporabnik

Kraj: Radenci

Napisal/-a Trixi Po mar 15, 2010 12:10 pm

Morem se še enkrat obrnit na vas...

Avto sem mal razmetal. Pod zadnjim sedežem imam nek modul ki bi naj koristil centralnemu zaklepanju.
Prav tako imam v prtljažniku kompresirček in z njega gre na nek modul kjer piše gor remote key modul. Po moji presoji je ta avto očitno imel že daljinsko zaklepanje...
Kaj mi je zlo čudn da je kluč original audijev in ni na njem tipke za zaklep. Pravtako je ta modul in napeljava original audijeva ni to nihšče zraven štrikal..

Zdaj pa več nimam pojma kje je najbol pematno se zravn priklopit. :D

Aja pa nimam tipke za zaklep in odklep v avtomobilu.. Tko da tam odpade da bi kaj prklopil.
Cars are like strippers. They only work when you throw money at them.

Trixi
Nov uporabnik

Kraj: Radenci

Napisal/-a Trixi To mar 16, 2010 10:26 pm

Zadeva je rešena.

Za vse ki bojo kdaj iskali tole.
V Audi b5 modelu

1. Odprete prtljažnik
2. Ven vzamete tepih ki je nad rezervo
3. Odstranite desno stran prevleke.
4. Desno spodaj pod lučjo viditi eno veliko gobo iz nje grejo kabli in 1 tanka cevka in ena večja cevka
5. Vse skupaj potegnete ven
6. Gobo prepognete na pol in ven vzamete kompresorček.
7. Na kompresurju zagledate 2 konektorja
8. Na manjšem vidite žičke ki so potegnjene ven z konektorja (pri meni so ble siva zelena črna)
9. Ko damo zeleno na minus se avto odklene ko damo damo sivo na minus se avto zaklene.

Krmilimo vse skupaj z minusom. Da se neboste zajebavali z plusom kot jaz... :D

Tu gor pol vežete modul ki si ga kupite..

Lahko si pomagate tudi z spodnjim linkom:
http://www.gcawood.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3:audi-remote-control&catid=1:audi&Itemid=2

Upam da je razumljivo.

:D
Cars are like strippers. They only work when you throw money at them.

sasoivanovic5
Nov uporabnik

seat cordoba

Napisal/-a sasoivanovic5 Po maj 03, 2010 7:13 pm

zdravo. ma kdo izkušnje z seat cordoba s centralnim zaklepanjem.rad bi vgradil centralno zaklepanje.imam seveda na ključ toda rad bi na daljavo.če kdo kaj ve naj piše na sasoivanovic5@gmail.com

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Ne okt 24, 2010 6:52 pm

si bom kar sposodil temo, v cliota letnik 2002 nameravam, vgradit daljinsko zaklepanje z alarmom, pa me zanima kje se nahaja modul daljinskega centralnega zaklepanja, gledal sem v strehi tam kjer je lučka pa ga ni.

lp
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov