peruccy je napisal/-a:KLOWN je napisal/-a:sm jo zbiu za 2l
Si prepričan da ni manjša poraba zato, ker si se počasneje vozil?;) -2l zaradi filtra?? Če to drži, si bom jaz filter na streho zmontiral za maximum CAI
lisko je napisal/-a:[img]link%20od%20slike[/img]<- tako.
Drugač pa menda ne misliš, da bo ta cev kaj pomagala? Že v štaru je hudo hudo premala....fi bi moral bit vsaj 60 (premer koliko je fi pri vstopu v kolektor).
Razlika med šp. filtrom in pa navadnim air boxom je pa pri meni bila točno 1 liter.
KLOWN je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:Že sama logika ti pove,da od te cevi ne bo ne škode ne koristi.
Mogoče, po čem bi sklepal tako? Informativno pač me zanima da vidim če lahko kaj spremenim
KLOWN je napisal/-a:lisko je napisal/-a:[img]link%20od%20slike[/img]<- tako.
Drugač pa menda ne misliš, da bo ta cev kaj pomagala? Že v štaru je hudo hudo premala....fi bi moral bit vsaj 60 (premer koliko je fi pri vstopu v kolektor).
Razlika med šp. filtrom in pa navadnim air boxom je pa pri meni bila točno 1 liter.
Fi je bil 35-40 mogoče ampak vhod v cev sem mel razširjeno na 100+ tak da je vrjetno zajemal zrak ?
Vse to samo testiram različne načine nič od tega ni fiksno
scisco1 je napisal/-a:KLOWN je napisal/-a:lisko je napisal/-a:[img]link%20od%20slike[/img]<- tako.
Fi je bil 35-40 mogoče ampak vhod v cev sem mel razširjeno na 100+ tak da je vrjetno zajemal zrak ?
Vse to samo testiram različne načine nič od tega ni fiksno
primer
KLOWN je napisal/-a:Samo k****a kak naj to naredim![]()
Bi velalo če je recimo filter vstavljen v plastično cev za odtoke? In bi ta cev igrala vlogo boxa ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost