pskoda je napisal/-a:Ok, gospodje neučakani, pol pa ni treba počakat oz najboljš da imaš prižganga da imaš gretje da ne bo na mrzlem delal. Tupite ene brezvezne bedarije! Še zmeraj vas ne razumem, kaj kurca vas košta če mal počakaš? Saj ni baba ki je moraš takoj nabrisat, ker bo drugače šla.
Če ste tako pametni, pa mu raje povejte kako se vzeme volan stran

Pa koga kurca bi čakal, če ni treba čakat? mogoče da se avto shladi?
na taki corsi še nisem menjal airbaga, po vsej verjetnosti pa mora bit zadaj(s spodnje strani volana) kakšen vijak, lahko je tudi iz strani kak čepek gor na volanu, lahko pa da ni vijakov in je samo zataknjeno na posebn način, čeprav pri oplu v to močno dvomim. Tipke gredo dol, zatem ko odstraniš airbag...
Še en nasvet: če boš vzel volan dejansko dol, bodi prepričan da ''špulca'' ostane na istem mestu kot je volan, sicer boš pretrgal trak v katerem so žičke v tej špulci. kaj je špulca? to je tista stvar, ko vzameš airbag dol pridejo iz špulce kabli do airbaga...
jaz si jo po odstranitvi volana zalepim s salotejpom in sem tako 100% da je v istem položaju kot je bila!
če kaj ne boš znal se lahko oglasiš pri meni ( v kolikor si blizu Žalca) pa bova skupaj pogledala kje se da dol...