SamoK je napisal/-a:DeLux:, ki si pa se naučil to delat?
buhti je napisal/-a:Delux imam eno vprašanje, kako pa recimo pri ibizi, tuki vidim da si v prvem postu polimal streho ibize 6L. Kako ti uspe narediti tisto ravno črno, zato ker ni nobenega roba, upam da me razumeš kaj hočm povedat... Ali nakoncu samo robove ''zapečš'' in samo z olfa nožem odrežeš, samo potem s tem poškoduješ lak...?
Lp, Boštjan
PIKSNA007 je napisal/-a:Nekaj kar se pa res že dolgo sprašujem bi pa res bil vesel če bi mi kdorkoli znal odgovorit na to vprašanje in sicer: Avto imam pod polnim kaskom zavarovan, dam ga oblečt celega v folijo, se mi en na parkirišču podrajsa ob folijo, kdo mi zdaj krije stroške popravila oz. menjave folije? Ker za barvanje mi pač odobrijo parkirišče in ga dam štrihat in vse potrebno in je popravljeno. Kako pa potem zdaj to pri foliji zgleda? Ali so kaj zmenjene z zavarovalnico ali si mora lastnik vse sam krit? Ker če je tako je parkirišče potem brez veze da ga sploh imam![]()
LP
DeLux je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Nekaj kar se pa res že dolgo sprašujem bi pa res bil vesel če bi mi kdorkoli znal odgovorit na to vprašanje in sicer: Avto imam pod polnim kaskom zavarovan, dam ga oblečt celega v folijo, se mi en na parkirišču podrajsa ob folijo, kdo mi zdaj krije stroške popravila oz. menjave folije? Ker za barvanje mi pač odobrijo parkirišče in ga dam štrihat in vse potrebno in je popravljeno. Kako pa potem zdaj to pri foliji zgleda? Ali so kaj zmenjene z zavarovalnico ali si mora lastnik vse sam krit? Ker če je tako je parkirišče potem brez veze da ga sploh imam![]()
LP
Zanimivo vprašanje, bom vprašal kolega ki je zavarovalni agent če ima že kakšno podobno izkušnjo.
DeLux je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Nekaj kar se pa res že dolgo sprašujem bi pa res bil vesel če bi mi kdorkoli znal odgovorit na to vprašanje in sicer: Avto imam pod polnim kaskom zavarovan, dam ga oblečt celega v folijo, se mi en na parkirišču podrajsa ob folijo, kdo mi zdaj krije stroške popravila oz. menjave folije? Ker za barvanje mi pač odobrijo parkirišče in ga dam štrihat in vse potrebno in je popravljeno. Kako pa potem zdaj to pri foliji zgleda? Ali so kaj zmenjene z zavarovalnico ali si mora lastnik vse sam krit? Ker če je tako je parkirišče potem brez veze da ga sploh imam![]()
LP
Zanimivo vprašanje, bom vprašal kolega ki je zavarovalni agent če ima že kakšno podobno izkušnjo.
PIKSNA007 je napisal/-a:Če se je ne da zavarovat se za to nikol nebi odloču. Če se jo pa da, jo pa definitivno raje zavarujem pa mi nj zavarovalnca krije letne menjave foljie. Na žalost nevem al mam sam js tako nesrečo ampak od kar mam avto ni blo leta k nebi šou avto na barvanje zaradi malomarnosti drugih ljudi oz. parkinga. Trenutno moram spet dat barvat prednji in zadnji odbijač ter levo in desno letvico na vratih. Po vašem mnenju bi pol js na let skor 200€ za menjavo folij dau??????? To je res bedarija pol če bi obstajal samo ta primer![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost