lenivec je napisal/-a:zakaj ste monterji v slo? po mojem mnenju zato, da uradno kradete dnar ljudem. zakaj mi monter bosalovo kljuko za lancio lybro zmontira za 380€ z elektriko. ker je nujno potrebno dodat modul, da se ne skuri računalnik. modul je 80€. ne pozabimo, da je nova bosalova kljuka 150€ in ne pozabimo da je nov modul za elektriko 20€. po vrhu vsega pa nesmemo pozabit niti tega da v navodilih originalnih, ki pridejo zraven avta piše, da je predviden priklop dodatnih luči za prikolico na originalno napeljavo.
zaslužek 210€ za 2 uri dela. svaka čast. še zaposleni v nasi ki rakete sestavljajo nimajo tolk pomojem.
Vse kaj ti bom reko je...prvo se pozanimaj za cene in ne nekaj na pamet okoli govorit...me pa prav zanima kje ti dobiš modul za elektriko za 20€...hočem vedet da ga bom nabavljo pri tej osebi...lepo pokliči malo na okoli (npr. TPE ELEKTRONIKA d.o.o.) in mu reči naj ti pošlje cenika njihovih delov...mene elektronika oz. modul prije z poštnino 50€...jaz (priznam) ga naprej prodam za 75€ torej mam dobiček 25€ (priznam pa da sem videl da eni modul prodajajo tudi po 120€ pa ga prodajo)...kljuka prije 150€ (to je na 2 vijaka al je na blo na ključ za zaklep)+10€ elektrika (kabli, doza, sponke, ker šenko ti je noben ne bo zraven tudi bosal ne...montaža pa od 30-60€ odvisno od avtomobila, homologacija je tak kot po ceniku 36,60€ (veliki kartonček) če je mali je 5€ coj, vsaj kolko je blo...in pridemo na 331,60€ (če je montaža 60€)...moj čisti dobiček je tukaj 85€ če delo zraven računam (kot da nisem nič delo)...ne vem ki si ti zračuno 210€...sem mislo da si malo bolj pameten...pa brez zamere in upam da sem ti razložo kaj ti bi mogo že oni razložit ko si se šel meni za priklop...