yugo tuner je napisal/-a:js bom pa počakal da vidim kakšno sliko celega avta, pol bom pa komentiraldo takrat pa, veselo na delo
S-line- je napisal/-a:kaj more bit res vsak avto kao dojce ala nemc? pa sklinan itd ... pac trenuten trend?
S-line- je napisal/-a:ajajajaj....katastrofalno itd... mene bi bilo sram pisat taksne komentarje glede na to da se avta z mano vred niste videli v celoti![]()
kaj more bit res vsak avto kao dojce ala nemc? pa sklinan itd ... pac trenuten trend?
Tudi jas sem naprimer anti hondas ampak probam bit kolikor se le da prijazenaja pa vem da je tole nissan in ne honda
Courage™ je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:ajajajaj....katastrofalno itd... mene bi bilo sram pisat taksne komentarje glede na to da se avta z mano vred niste videli v celoti![]()
kaj more bit res vsak avto kao dojce ala nemc? pa sklinan itd ... pac trenuten trend?
Tudi jas sem naprimer anti hondas ampak probam bit kolikor se le da prijazenaja pa vem da je tole nissan in ne honda
tebe bi blo sram valda, ker si sam lastis nekaj podobnega in si v teh kritikah vido napad na sebe in svoj okus.
Ne rabim slik celega avta da vidim da je gobec 15 cm predolg.
CockroaC je napisal/-a:Daj se prijavit recimo na en tatoo forum z tem izdelkom pa da vidimo kak te bodo sprejeli ..
http://pictureslast.com/wp-content/uplo ... attoos.jpg
CockroaC je napisal/-a:Ni problem v forumu, problem je v ljudeh ki nimajo okusa in hkrati niso pripravljeni sprejemat kritik .. njabrž zarad slabe samopodobe jemljejo kritiko kot napad nase .. res je žalostno, da ti lahko nekdo vzame voljo do necesa ki ti je pri srcu s tem d anapiše par besed na forum.Ce pa delate avte z namenom iskanja potrditve, pol pa saj "pravila" so znana, jih pa delajte po okusu vecine.
Daj se prijavit recimo na en tatoo forum z tem izdelkom pa da vidimo kak te bodo sprejeli ..
S-line- je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:ajajajaj....katastrofalno itd... mene bi bilo sram pisat taksne komentarje glede na to da se avta z mano vred niste videli v celoti![]()
tebe bi blo sram valda, ker si sam lastis nekaj podobnega in si v teh kritikah vido napad na sebe in svoj okus.
Ne rabim slik celega avta da vidim da je gobec 15 cm predolg.
ti rajs popravi tvojo spako (ozirom naj ti jo drugi popravijo k sm itak se platisc ne znas menjat)
drugace pa peace broo
CockroaC je napisal/-a:Ni problem v forumu, problem je v ljudeh ki nimajo okusa in hkrati niso pripravljeni sprejemat kritik .. njabrž zarad slabe samopodobe jemljejo kritiko kot napad nase .. res je žalostno, da ti lahko nekdo vzame voljo do necesa ki ti je pri srcu s tem d anapiše par besed na forum.Ce pa delate avte z namenom iskanja potrditve, pol pa saj "pravila" so znana, jih pa delajte po okusu vecine.
Daj se prijavit recimo na en tatoo forum z tem izdelkom pa da vidimo kak te bodo sprejeli ..
nejcxxx je napisal/-a:Na projektu se še vedno dela, kljub temu da ne odobravate take predelave.![]()
S predelavo smo že proti koncu, vseeno pa nas čaka še nekaj trdnih ur dela.![]()
Vpogled v naše delo najdete v naslednjih albumih, slike končnega izdelka pa pridejo kmalu.
markx je napisal/-a:90% komentatorjev si sploh ne predstavlja koliko je dela z predelavo oz.nimajo pojma o tem.Dvomim če bi sploh znali narediti kaj iz plastelina,kaj šele iz poliestra.Fantje iz LCS imajo svojo vizijo in vedo kaj jim je všeč in kaj hočejo.
_B3yBo_ je napisal/-a:zadn komentar ga zmaga.... sploh kako se predela v dojcecrknu od smeha
vugy je napisal/-a:markx je napisal/-a:90% komentatorjev si sploh ne predstavlja koliko je dela z predelavo oz.nimajo pojma o tem.Dvomim če bi sploh znali narediti kaj iz plastelina,kaj šele iz poliestra.Fantje iz LCS imajo svojo vizijo in vedo kaj jim je všeč in kaj hočejo.
glej če ni pač lepo ni lepo...pa če ti porabiš 300000ur gor, kaj je tu nelogičnega?
Courage™ je napisal/-a:
ajajajajaj.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov