Courage™ je napisal/-a:Sej ves... Car si
marko01 je napisal/-a:Lepo opravljeno. Cena pa zmaga123 lahko bi potegnil 345
čare je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Lepo opravljeno. Cena pa zmaga123 lahko bi potegnil 345
???Pri tapetniku pride preoblačenje volana 80-100€.345€ je nov volan.
bunny01 je napisal/-a:čare je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Lepo opravljeno. Cena pa zmaga123 lahko bi potegnil 345
???Pri tapetniku pride preoblačenje volana 80-100€.345€ je nov volan.
Ja bo tako držalo nov volan verjetno toliko stane, samo ni potrebe dajati za nov volan toliko ker dobro obnovljen ima isto funkcijo kot nov, pa še nekaj prišparaš zraven.
crxdelsol je napisal/-a:Samo zanima me tiste ki zagovarjate pjur leder...
Kake slabosti vidite v umetnem usnju proti ledru ?
Res me zanima ker smo že oblekli nekaj volanov/avtov ampak eni hočejo met tak, drugi tak...umetno usnje je lažje oblečt, ne spreminja se čez čas tudi po 150.000km je še isto kot prvi dan ( moj bivši punto je mogo motor menjat, volan pa še ni prišo nazaj na popravilo), pravo usnje je le pravo a o obstojnosti pravo usnje vs. KVALITETNI skaj nebi dal roke v ogenj ne za enega ne za drugega. O izgledu vidimo da nekih razlik ni...da imaš BMW doma in neveš v kaj je oblečen volan...pol je že skaj dober
To da si imel v Punto dolgo volan brez deformacij je dobro, ali je bil res tedensko negovan ali pa so vgradili pač boljši material in je zdržal. Treba je povedati tudi, da nekateri vozniki sami povzročajo hitrejše uničenje vsakršnega materiala, predvsem s tem, da konkretno volanov ne negujejo. Če vsak teden recimo ob koncu tedna volan obrišeš z vlažno krpo in ga potem s suho krpo namažeš z mlekom za usnje ali kakšnim podobnim čistilom, da se material vpije, bi bil volan tudi po 150000 km prevoženih v dobrem stanju. Prav tako tudi usnjeni sedeži ne bi trpeli poškodb in razpok bokov.
bunny01 je napisal/-a: Dober primer je Renault Laguna zadnji model, kjer se volani "gulijo2 obrabljajo že po 20000 prevoženih kilometrih. Sicer jih menjajo pod garancijo ampak ko vozilo kupiš mastno plačaš ta usnjen volan kot dodatno opremo.
LaMike je napisal/-a:Odlično opravljeno delo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost