zavarjen preko blatnika, da izgleda kot en kos... upam, da se mi kdo ne zaleti v ta del

cinanje končano, čaka na brušenje...

ker bom vgradil centralko, sem se odločil, da ključavnic ne rabim več. pa še lepše zgleda

test fitting

še druga stran

opelboy je napisal/-a:Saj je kar zanimiv avto za poštimat, sam osebno mislim da si en pomemben korak izpustil... Low that mathafucka down!Ene čungalunga vzmeti dobiš za drobiž(sklepam da ne boš postavljal časov na RL) in izgleda vse bolj normalno. Zdaj bo kot en nagačen, stisnjeno razširjen korejec z enormno prevelikimi kolesi
![]()
Sam moje mnenje seveda

ervin30 je napisal/-a:oni kamnolom v odzadju mi je znan pa nevem od kod
grega983 je napisal/-a:Ti matr, Od Borisa pa bi pričakoval, da bo med varjenjem mel vsaj zaščitno masko gor
itsari je napisal/-a:opelboy je napisal/-a:Saj je kar zanimiv avto za poštimat, sam osebno mislim da si en pomemben korak izpustil... Low that mathafucka down!Ene čungalunga vzmeti dobiš za drobiž(sklepam da ne boš postavljal časov na RL) in izgleda vse bolj normalno. Zdaj bo kot en nagačen, stisnjeno razširjen korejec z enormno prevelikimi kolesi
![]()
Sam moje mnenje seveda
nagačen stisnjeno razširjen korejec z enormno prevelikimi kolesi?! prvega dela tak sploh ne razumem... enormno prevelika kolesa pa: kakšna je razlika v velikosti kolesa med 195/55/15 kot je imel prej in 205/40/17?! centimerer, dva tri? enivejs... takratek kadett zgleda fino s 15kami in poširjen... ta z ritjo pa niti malo... ko/če bo spuščen, bo to za max 3cm, ker je to daily driver in ne nek neuporabnež s katerim se moram izogibat malo večjega kamna na cesti
Sam moje mnenje seveda

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov