Lepo rihtaš, ličar je pa itak dohtar za male pare, jaz hodim vse k njemu in odkar ga poznam nerabim več parksenzorjev, letvic na vratih, zavesic na avtu...štrihanje pride cenej

crxdelsol je napisal/-a:Ne poslušaj takih ki felne homologirajo, jaz sem hoto homologira felne, pa se mi je smejal na Krki, je reko felne se ne homologirajo, homologira se samo dimenzija gum. In samo dimenzijo gum so mi tudi vpisali v kartonček potem.
Lepo rihtaš, ličar je pa itak dohtar za male pare, jaz hodim vse k njemu in odkar ga poznam nerabim več parksenzorjev, letvic na vratih, zavesic na avtu...štrihanje pride cenej
dgreso je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Ne poslušaj takih ki felne homologirajo, jaz sem hoto homologira felne, pa se mi je smejal na Krki, je reko felne se ne homologirajo, homologira se samo dimenzija gum. In samo dimenzijo gum so mi tudi vpisali v kartonček potem.
tebi so se mogoč smejali. nam tu na koroškem zarad tega tablice pobirajojs sem se letos sicer švercal ampak gume sem pa mel vpisame
ni pa štimal J in ET.
crxdelsol je napisal/-a:Torej homologirali so mi gume 195 50 15 feln pa ne ? Niti kolegu ki je isto delal na RTI niso feln vpisali čeprav je imel TUV zraven od feln, vpisali so samo novo dimenzijo gum... samo kaj je bilo je plačal več, bilo je več birokracije in jebanja v glavo.
CockroaC je napisal/-a:. mi delamo tak to ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov