sasocar123 je napisal/-a:Za tak avto kupi gewinde kot se spodobi. V rangu kakšnih KW variante 2, bilstein b14.. Zaželjeno je da je nastavljivo tako po višini kot trdoti![]()
lp

R 34 GT-R je napisal/-a:Nočem ti jemat volje, ampak če nimaš vsaj 5k€ )pa tud če sam za corso) investiraj raje v boljši civilen avto. Vsak nakup, ki se ti bo na začetku zdel ugoden, ga boš kasneje obžaloval..

~toMmy~ je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Nočem ti jemat volje, ampak če nimaš vsaj 5k€ )pa tud če sam za corso) investiraj raje v boljši civilen avto. Vsak nakup, ki se ti bo na začetku zdel ugoden, ga boš kasneje obžaloval..
Se strinjam, za ta denar, ki bi ga zmetal v Corso raje kupi kakšno dobro vzdrževano petardo (tu pa tam se kaj takšnega preverjenega prodaja po forumih) in se potem loti predelave, ko bo pač denar. Problem je, da če misliš konkretno zrihtat, te bo verjetno za isti učinek stalo več, kot da kupiš kaj v osnovi bolj strupenega, če misliš pa gewinde za 200€ nabavljat, boš pa itak več ali manj "drek mešal", dnar bo zginil, avto bo vreden manj kot v originalnem stanju, učinka pa ne bo kaj dosti
chelichni je napisal/-a:Kar se gevind tiče, sem vprašal ker se mi je zdelo smešno poceni... Tolk pridejo samo fedri...
Drugače pa tukaj ni zdaj govora o nekem dirkalniku za rallyje ali gorsko hitrostne dirke, da bi mogli bit res top materijali! Za na raceland it uživat, in tišat po kakšni neprometni cesti je lahko tudi kakšna povprečna stvar gor. Gre se bolj za to, da nekaj naredim sam, kar imam že dolgo željo, in da se potem uživa.
Po mojih izračunih bi moglo it s slabimi 3000€ skozi.
LP Jan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov