ElGato je napisal/-a:pinny je napisal/-a:ka pa je to tista rdeča zadeva na drugi sliki na levem boku, kot bi bilo z nečem čez pošprican? kaka zaščita al kaj je to?
res da nisem nek mojster teh ličarskih in kleparskih zadev, samo malo študiram glede na to kolko barve je že prej bilo na avtu in kolko je bo še zdej, že prej barva, zaščita, kak špric kit, pa zdj spet zaščita, dva nanosa špric kita, barva itd., pa ne obstaja pol kaka verjetnost da bi to kje začelo pol pokat? kot recimo če preveč kita, k tist pa vem kako grdo to zgleda
Tisto rdečo sem pošprical z navadnim sprejom, da sem lahko lepše videl in popravil linijo.
Glede kolko barve je na avtu pa je tak, moj Polo ima že 4 barvo - pa barva ne poka in nebo pokala. To se ne šprica čez noč in vse na enkrat. Ko se avto zbrusi, se več kot polovica šprickita zbrusi... Tak da ni tolko barve gor, kot zgleda. Sploh pa, vsaj pri meni, je med 1. in 2. slojem nanosa šprickita presledek vsaj en mesec, da se kit in šprickit vredu posušita. Ta avto od nanosa zadnjega sloja, stoji že dobre tri mesece, da se vse skupaj dobro posuši in usede.
Sem ravno mislu to vprašat.
Drugač pa pohvale.