ElGato je napisal/-a:mattey je napisal/-a:lepo, barva bo ostala ta ali bo kakšna rdeča mat?
![]()
![]()
![]()
![]()
blizu sem bil, zato taki smehi potem.

Kje ti vidiš kako podobnost v kufru tudi ne vem...argumentiraj to podrobneje. Feltne pa talo ali tako za vsake nekje dobiš idejo.MacTron je napisal/-a:ElGato: Malo neresen in na pol povedan zgornji odgovor ampak uredu... polno
je detailev tako, da ne bomo diskutirali o tem... se naprej tako zagnano delo
JanJ je napisal/-a:Polo1997 je napisal/-a:Avto je![]()
![]()
![]()
![]()
- ko smo ga prvič v torek ven potisnili na dnevno svetlobo pa na felnah sem samo obstal.
![]()
Je zgledalo kot v oddaji Pimp my ride :P
comfortably numb je napisal/-a:Kje ti vidiš kako podobnost v kufru tudi ne vem...argumentiraj to podrobneje. Feltne pa talo ali tako za vsake nekje dobiš idejo.MacTron je napisal/-a:ElGato: Malo neresen in na pol povedan zgornji odgovor ampak uredu... polno
je detailev tako, da ne bomo diskutirali o tem... se naprej tako zagnano delo
Vsake toliko časa se njde nekdo ki avto res rihta z okusom, stilom in natančnostjo, ampak mate vedno nekaj za povedat in to še moderatorji.
Vsaka čast za projekt, malo kateri me zanima sploh, tega pa z veseljem spremljam, mislim da je tvoje delo kar No1 v Sloveniji.
Lp
comfortably numb je napisal/-a:Vsake toliko časa se njde nekdo ki avto res rihta z okusom, stilom in natančnostjo, ampak mate vedno nekaj za povedat in to še moderatorji
MacTron je napisal/-a:comfortably numb je napisal/-a:Vsake toliko časa se njde nekdo ki avto res rihta z okusom, stilom in natančnostjo, ampak mate vedno nekaj za povedat in to še moderatorji
off: Res imam kaj za povedat cez projekt? ...si ti dobro prebral oba vprasanja
in njegov odgovor na moje zastavljeno prvo vprasanje oz. bolj kot zanimanje?
ne, ocitno nisi. Razilika je v besedni zvezi - ce nekdo nekoga nekaj vprasa oz. ce
je stvar tako podobna, da lahko sledi tudi vprasanje potem se spodobi, da odgovoris
brez smeskov (kajti, ce se znajdejo smeski v taksnem odgovoru je lahko za nekoga
to sumljivo oz. se mu zdi, da ni dobil pravega odgovora (le nekaj na hitro odgovorjeno).
Po drugem odgovoru je postalo to bolj jasno in hkrati tudi bolj tehtno... in kvecjemu
si ti sedaj posegel v to, da sem moral odgovorit na tvoj v "isti lonec" dan odgovor (vsi).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov