Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mattey Če apr 16, 2009 11:42 pm

ElGato je napisal/-a:
mattey je napisal/-a:lepo, barva bo ostala ta ali bo kakšna rdeča mat? :D

:roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

blizu sem bil, zato taki smehi potem. :lol:

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Pe apr 17, 2009 12:32 am

Rišpekt! Je možno zvedeti koliko kaj stane takale bolj "preprosta" predelavica? Sicer zaenkrat ne nameravam, sam ko takele stvari gledam človeka kar prime... :P

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Pe apr 17, 2009 1:29 am

Huda barva res :tomidelej: ..komaj že čakam da vidim celotni avto 8)

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Pe apr 17, 2009 3:48 am

zadetek v polno vse pohvale res...

Polo1997
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Polo1997 Pe apr 17, 2009 6:06 am

gaši je napisal/-a:Huda barva res :tomidelej: ..komaj že čakam da vidim celotni avto 8)

Avto je :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - ko smo ga prvič v torek ven potisnili na dnevno svetlobo pa na felnah sem samo obstal. 8)

Vsaka čast ElGato-tu za to kaj je naredo samo to lahko rečem ;)
V dobrem in slabem, dokler naju TÜV NE LOČI!

Uporabniški avatar
JanJ
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JanJ Pe apr 17, 2009 6:54 am

Polo1997 je napisal/-a:Avto je :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - ko smo ga prvič v torek ven potisnili na dnevno svetlobo pa na felnah sem samo obstal. 8)

Je zgledalo kot v oddaji Pimp my ride :P :D
LP Jan

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb Pe apr 17, 2009 7:04 am

MacTron je napisal/-a:ElGato: Malo neresen in na pol povedan zgornji odgovor ampak uredu... polno
je detailev tako, da ne bomo diskutirali o tem... se naprej tako zagnano delo :tomidelej:
Kje ti vidiš kako podobnost v kufru tudi ne vem...argumentiraj to podrobneje. Feltne pa talo ali tako za vsake nekje dobiš idejo.

Vsake toliko časa se njde nekdo ki avto res rihta z okusom, stilom in natančnostjo, ampak mate vedno nekaj za povedat in to še moderatorji.

Vsaka čast za projekt, malo kateri me zanima sploh, tega pa z veseljem spremljam, mislim da je tvoje delo kar No1 v Sloveniji.

Lp

Polo1997
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Polo1997 Pe apr 17, 2009 7:45 am

JanJ je napisal/-a:
Polo1997 je napisal/-a:Avto je :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - ko smo ga prvič v torek ven potisnili na dnevno svetlobo pa na felnah sem samo obstal. 8)

Je zgledalo kot v oddaji Pimp my ride :P :D

Skoraj tak samo manjkalo je da bi ElGato prišo pa mi dal ključe, me potegno za rokav pa reko "Sad si bio spimpan!" :D :D 8)
V dobrem in slabem, dokler naju TÜV NE LOČI!

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe apr 17, 2009 8:52 am

comfortably numb je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:ElGato: Malo neresen in na pol povedan zgornji odgovor ampak uredu... polno
je detailev tako, da ne bomo diskutirali o tem... se naprej tako zagnano delo :tomidelej:
Kje ti vidiš kako podobnost v kufru tudi ne vem...argumentiraj to podrobneje. Feltne pa talo ali tako za vsake nekje dobiš idejo.

Vsake toliko časa se njde nekdo ki avto res rihta z okusom, stilom in natančnostjo, ampak mate vedno nekaj za povedat in to še moderatorji.

Vsaka čast za projekt, malo kateri me zanima sploh, tega pa z veseljem spremljam, mislim da je tvoje delo kar No1 v Sloveniji.

Lp

Hvala za pohvale in za tvoje mnenje. :)
To mi dosti pomeni.
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe apr 17, 2009 9:08 am

V nadaljevanju pa se je začelo lakiranje notranjosti z mat-črno barvo. Spodnje slike so nastale takoj po lakiranju.
Priponke
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.jpg
5.JPG
6.JPG
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe apr 17, 2009 10:52 am

zdaj pa zgledajo felne 8)
daj predstavi še na avtoakustika.com
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe apr 17, 2009 11:01 am

jay je napisal/-a:zdaj pa zgledajo felne 8)
daj predstavi še na avtoakustika.com

;)
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe apr 17, 2009 11:47 am

kveščn, mat črna notranjost in pa drajsanje gor z rokami?

pr enem naših avtov se ni obneslo prav dobro
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe apr 17, 2009 12:13 pm

comfortably numb je napisal/-a:Vsake toliko časa se njde nekdo ki avto res rihta z okusom, stilom in natančnostjo, ampak mate vedno nekaj za povedat in to še moderatorji

off: Res imam kaj za povedat cez projekt? ...si ti dobro prebral oba vprasanja
in njegov odgovor na moje zastavljeno prvo vprasanje oz. bolj kot zanimanje?
ne, ocitno nisi. Razilika je v besedni zvezi - ce nekdo nekoga nekaj vprasa oz. ce
je stvar tako podobna, da lahko sledi tudi vprasanje potem se spodobi, da odgovoris
brez smeskov (kajti, ce se znajdejo smeski v taksnem odgovoru je lahko za nekoga
to sumljivo oz. se mu zdi, da ni dobil pravega odgovora (le nekaj na hitro odgovorjeno).
Po drugem odgovoru je postalo to bolj jasno in hkrati tudi bolj tehtno... in kvecjemu
si ti sedaj posegel v to, da sem moral odgovorit na tvoj v "isti lonec" dan odgovor (vsi).
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb Pe apr 17, 2009 12:19 pm

Še vedno ne vidim niti najmanjšega detajla podobnosti med kufroma, niti opisa kaj ti vidiš podobnega, ko boš to argumentiral, bom jemal tvoj post kot zanimanje.

Do tedaj pa zgolj kot provokacijo.

Lp
Zadnjič spremenil comfortably numb, dne Pe apr 17, 2009 12:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe apr 17, 2009 12:19 pm

croma_man je napisal/-a:kveščn, mat črna notranjost in pa drajsanje gor z rokami?

pr enem naših avtov se ni obneslo prav dobro

Bomo vidli kak bo :roll: , zaenkrat imam dobre izkušnje z mat barvo. Res je, da je občutljiva... ampak ni take panike. Če ne druga pa bom pač vsake tolko časa popravil :lol: .
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe apr 17, 2009 12:54 pm

MacTron je napisal/-a:
comfortably numb je napisal/-a:Vsake toliko časa se njde nekdo ki avto res rihta z okusom, stilom in natančnostjo, ampak mate vedno nekaj za povedat in to še moderatorji

off: Res imam kaj za povedat cez projekt? ...si ti dobro prebral oba vprasanja
in njegov odgovor na moje zastavljeno prvo vprasanje oz. bolj kot zanimanje?
ne, ocitno nisi. Razilika je v besedni zvezi - ce nekdo nekoga nekaj vprasa oz. ce
je stvar tako podobna, da lahko sledi tudi vprasanje potem se spodobi, da odgovoris
brez smeskov (kajti, ce se znajdejo smeski v taksnem odgovoru je lahko za nekoga
to sumljivo oz. se mu zdi, da ni dobil pravega odgovora (le nekaj na hitro odgovorjeno).
Po drugem odgovoru je postalo to bolj jasno in hkrati tudi bolj tehtno... in kvecjemu
si ti sedaj posegel v to, da sem moral odgovorit na tvoj v "isti lonec" dan odgovor (vsi).

Glede :lol: je tak, da jaz ne dajem totim smeškom takega pomena. V skoraj vsakem mojem postu je :lol: . Tu sem ga dal zato, ker si mi napisal da bi naj kopiral od tistega seata, ki pa ima za moje pojme, čisto drugačen prtljažni prostor, zato pa mi je bilo smešno. Felne pa res da so iste, ampak ideja za le te, je prišla, kot sem napisal od belega polota, pa to zaradi teme avtomobila, ker so krogi (sicer pa bo pobarvana čisto drugače). Zato mi je to vprašanje o kopiranju pač blo smešno, ker nisem videl podobnosti.
Slika

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Pe apr 17, 2009 2:09 pm

noro bo izpadlo :clapclap :clapclap :clapclap
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe apr 17, 2009 5:03 pm

off:
comfortably numb: To spodnjo besedo oz. stavek o provokaciji bi raje spustil
oz. se ne bom oziral ne to, ker bi po vsej verjetnosti jaz lahko obrnil proti tebi,
ker sem lepo povedal, da ne mislim diskutirati glede na odgovorjen prvi odgovor.
Ampak, ker vztrajas bom vseeno povedal kaj me je zmotilo namrec pri tolikih 1000 designih
zadnjega prostora je bil izbran podoben naklon in podobna razdelitev prostora (to
se lepo opazi). Vendar je potem ElGato tudi sam lepo povedal (kako to on prakticira
ze vec let) sele v drugem postu ne v prvem... sledis? Zmotilo me je tudi glede samih
platisc, kajti odgovor "pa ni ta Seat edini, ki ima take feltne " je bil pa tudi malo pod
pasom... seveda Renaultove feltne so tako pogoste na ostalih avtomobilih in poleg
tega se pobarvane (mimogrede: tudi na VW Golf 2 so vendar nepobarvane) in
glede na detaile sem izpostavi le ta primerek.

ElGato: Kje v kateremkoli stavku sem jaz omenil kaksno kopiranje kot besedo?
Zakaj se mora vsaka beseda tako spremeniti v nek negativni predznak pa ceprav
je bilo le vprasanje oz. predvidevanje v vprasanju?

Torej v nekem jedru bi lahko povedal, da bi ElGato lahko to lepo in brez kakersnihkoli
dvomljivih izvaj in podobnih mnenj tudi povedal v prvem postu, s tem pa bi bilo prihranjeno
precej besed v smislu negiranih odgovorov.

on: Se enkrat povem kar so nekateri v tekstu izpustili... ElGato se naprej tako zagnano
delo in naj ti uspe kot pri Courage-jevemu audiju ter podobnih ze narejenih projektih.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe apr 17, 2009 6:48 pm

Lakirana notranjost.
Priponke
1.JPG
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg