Medtem ko se je barvala školjka, sem pripravljal ostale dele na lakiranje, kot sem že omenil, sem želel, da so notranji deli vsi bež barve, zato sem jih pobarval naprej iz notranje strani na bež, nato pa sem jih peljal na barvanje, kjer je ličar pobarval zunanje dele in vse skupaj lakiral, tako da na dotik ni možno zaznati roba med obema barvama...
Caby je napisal/-a:variš brez maske? tak za info me zanima, ali je to kakšno posebno?
Kak kdaj...
Čeprav, ta na slikah pri varjenju nisem jaz, ampak kolega, ki mi je takrat pomagal pri varjenju, saj sam še nisem imel varilnega aparata in izkušenj...
cobra11 je napisal/-a:Kako pol vse skupaj zaščitiš da ne rjaviš, ko prišvasaš kak del? Samo zbrusiš,pokitaš,temelna,šprickit pa al kako?
Ja, najprej zbrusim zvar, nato dam tanko plast temeljne barve, skitam (če prideš do pleha spet namažeš s temeljno), šprickit in barva... Rje ni mogoče popolnoma zaustavit, tak da s tem jo lahko k večjemu le časovno zaustaviš...
Daj kaj več povej o tistem bmwju.. črna e30.. Naprodaj?
When bravery turns into insanity! - MKV GTI DSG-F1 2005 sold - MKV 1.9tdi 2005 sold - MKV 1.4fsi 2005 sold - MKV 1.6fsi 2008 sold - MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold - BMW M3 2003 SMG
mene pa zanima če boš kej rob poliral, ker bolj zajeba*** feltn še nism mel, najmanj 10x sem se spravil zraven in tisti negativni rob ko se prelomi na vijake ne dosežem pa sem si že par gum zbrusil da bi dosegel