nightmare je napisal/-a:No tole pa je projekt. Vse pohvale za trud, delo, ideje in iznajdljivost.
gaši je napisal/-a:zakaj pa ima daljinec za air-ride tolko tipk? tolko je funkcij?

sashs1 je napisal/-a:glede na toda si se spuščal v detajle bi me zanimalo kako si rešil detajl osvetlitve zadnje tablce...
al je ostala luknja pa led dioda skoz...

ElGato je napisal/-a:sashs1 je napisal/-a:glede na toda si se spuščal v detajle bi me zanimalo kako si rešil detajl osvetlitve zadnje tablce...
Ja, tablica je osvetljena z LED-diodama... Seveda sta LED-diodi vstavljeni skozi luknji... LED-diodi sem zamaknil bolj navzgor, tako da se "vidita" samo LEDici, pa še to če ležiš pod avtom...
sashs1 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:sashs1 je napisal/-a:glede na toda si se spuščal v detajle bi me zanimalo kako si rešil detajl osvetlitve zadnje tablce...
Ja, tablica je osvetljena z LED-diodama... Seveda sta LED-diodi vstavljeni skozi luknji... LED-diodi sem zamaknil bolj navzgor, tako da se "vidita" samo LEDici, pa še to če ležiš pod avtom...
pa je dovol ona ena led dioda????

nightmare je napisal/-a:Sam zadnje luči so pa v nulo. To kako si jih predelal je v primerjavi z originalom TOP.

ElGato je napisal/-a:sashs1 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:sashs1 je napisal/-a:glede na toda si se spuščal v detajle bi me zanimalo kako si rešil detajl osvetlitve zadnje tablce...
pa je dovol ona ena led dioda????
Ni ena - dve razpršilni sta... Ja sta dovolj...

Der Audi ist die Idealbesetzung für einen Horrorfilm.
lisko je napisal/-a:A veš kaj se sprašujem že celo temo....kako si rešil zapiranje zadnjih vrat. Kam se zataknejo?

Cleanings wie mit der Rasierklinge
ElGato je napisal/-a:lisko je napisal/-a:A veš kaj se sprašujem že celo temo....kako si rešil zapiranje zadnjih vrat. Kam se zataknejo?
Uporabil sem ključavnice od Golf mk1 in zatič privaril na bok...
lisko je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:lisko je napisal/-a:A veš kaj se sprašujem že celo temo....kako si rešil zapiranje zadnjih vrat. Kam se zataknejo?
Uporabil sem ključavnice od Golf mk1 in zatič privaril na bok...
Se mi zdelo , da ti brez golfa mk1 ne moreš

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov