dgreso je napisal/-a:ko bom hodil kaj po tvojem koncu te pokličem pa pridem špogledat to čudo. razen če ni top secret vse skup
Ti se samo oglasi... Ni - ni top secret - če bi bil nebi objavljal...

dgreso je napisal/-a:ko bom hodil kaj po tvojem koncu te pokličem pa pridem špogledat to čudo. razen če ni top secret vse skup
King1 je napisal/-a:Si jutri okoli 12-ih kaj v delavnici? Če si bi se malo oglasil na ogled stroja.
lp
ElGato je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Si jutri okoli 12-ih kaj v delavnici? Če si bi se malo oglasil na ogled stroja.
lp
Težko... Do 15:00 delam...
Lp
King1 je napisal/-a:Škoda..Potem pa drugič.
lp
HITRI 97 je napisal/-a:Že od začetka spremljam projekt in res si majstor![]()
Zelo lepo ga rihtaš, ta avto bo top!
kar tako naprej
igork je napisal/-a:ElGato, moram tudi jaz pohvalit tvoje delo, prav užitek je spremljat tvoje obnove. Všeč mi je tudi to, da projekt spelješ od začetka do konca in nam ga tudi podrobno predstaviš, za razliko od večine, ki se lotijo kakšne obnove pa jo ne dokončajo ali pa so obupali nad predstavitvijo...da o tvoji natančnosti in iznajdlivosti ne govorim. Zdaj pa dovolj hvaljenja, da se ne pokvariš,...)
Še nekaj me zanima, odkod ti tako poznavanje, se tudi poklicno ukvarjaš s podobnimi posli?
roberto-82 je napisal/-a:Pohvalno. Imam pa eno uprašanje ,ko špricaš špric kit zakaj ne pobarvaš komplet tako da ni teh lis notri?
Vem da se zbrusi potem dol ampak me zanima ker jaz špricam vedno tako da lepo vse pokrije![]()
pinny je napisal/-a:kolikor je meni znano, pol po špric kitu še mal z črno barvo pihne da laže vidi če so še kake nepravilnosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov