chevy je napisal/-a:Počena glava v notranjosti - kako pa jih testirajo? Morda z ultrazvočno preiskavo?
Glavo si original naročil?
lp
TrijoAdijo je napisal/-a:Lisko, pa kaj se s tem zajeb....š? Vrži ta mlinček ven,pa notr stlači enga 5,9L V8 Cummins diesel motor iz Dodga Ram-a da bo Jeep letel po luftu![]()
Sama predelava pa tebi ne bi smela predstavljat nobenega problema.
LP!
lisko je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Lisko, pa kaj se s tem zajeb....š? Vrži ta mlinček ven,pa notr stlači enga 5,9L V8 Cummins diesel motor iz Dodga Ram-a da bo Jeep letel po luftu![]()
Sama predelava pa tebi ne bi smela predstavljat nobenega problema.
LP!
Že predlani ko je na petki ftrgalo glavo sem rekel: treba je še poskusit kaj ta motor zdrži in iz njega dobit največNo takrat se je nardilo marsikaj na glavi.....
Po pravic pa sem tu že razmišljal da bi dobil V8 5.2 bencinarja.....ampak menjalnik paše samo na 4.0 motor:) Poleg tega ima druga razmerja v difih,reduktorju..... tak da za enkrat me še ne mika:)
chevy je napisal/-a:@lisko
rabiš original manual za 5-ko ( campus, five, diesel, turbo) ?
Vse lepo v svojem ovitku spravljeno in lepo diši po smrekci
monster_d je napisal/-a:jaz bi mel raje cajtnge... samo tale jeep pa je strošek
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:jaz bi mel raje cajtnge... samo tale jeep pa je strošek
Vsak avto je strošek.....zamisli si da je velik servis pri cliotu (1.2 mlinček - je to sploh motor?) 700 evrov na poblaščencu.....300 evrov pa samo material.....koliko bi potem prišlo če bi temu mlinčku šel menjat glavo?:)
Vsak hobi je strošek:D Samo vzdrževanje pa je na ravni osebnega.
speedfreak je napisal/-a:Lisko sorry za off...@Matyazy..a si ti slucajno iz okolice Bostanja, ker sm zadnic vidu ostanke od unga avta, k je bil donator za tvojega.
on..Lisko, sodelavka in njen tip razmisljata o nakupu cherokeeja, ka mas kak link ali ce ves za kakega dobrega relativno ugodno?
lisko je napisal/-a:
Matjazy Ta tema vsebuje in vzdrževanje in obnovo.....btw koliko pridejo za tvojga novi ORIGINAL diski, ploščice,zadnje pakne in cilindrčki?![]()
Tole je cena za jeepa....
disk 75,36€/kos
ploščice 35,90€
zadnji cilinder 23,20 €/kos
zadnje obloge 41,08€
Rugged Ridge Accessories For Jeeps....
Aja btw za R5 pride disk 72 evrov.....kok pride original renojev niti pomislit ne upam![]()
Za jeepa me je vodna pumpa priša 37 evrov......komplet zg. tesnil motorja pa 32 evrov....mislim da sem predlani dal za petko za enak material ali enako ali pa celo več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov