dennis18 je napisal/-a:Ker vidim da si mojster teh preoblek, me zanima če slučajno veš, s čim bi spucal na stropu od avta lepilo ter tisto peno ko ostane. Na stropu sem odstranil staro blago, zdaj pa mi pena pada dol. Rad bi pa začasno to odstranil, da se lahko vozim brez da imam čelado v avtu
Nixxon je napisal/-a:dennis18 je napisal/-a:Ker vidim da si mojster teh preoblek, me zanima če slučajno veš, s čim bi spucal na stropu od avta lepilo ter tisto peno ko ostane. Na stropu sem odstranil staro blago, zdaj pa mi pena pada dol. Rad bi pa začasno to odstranil, da se lahko vozim brez da imam čelado v avtu
Ti odgovorim jaz, sicer ne iz osebnih izkušenj, čeprav imam sam strop v isti fazi, dol sem dal tkanino in peno, kolikor se je dalo. Uporabnik tega foruma, ki se tudi ukvarja s preoblačenjem sedežev ipd. JKK designs, je enkrat pisal da on odstrani kar se da veliko pene in lepila, nato pa našprica lepilo v spreju gor in pusti da se posuši. S tem nekako "zalakira" ostanke, to se lahko potem tudi malo pobrusi. Kot pravim, sam tega še nisem delal, tako da ne vem.
YAKUZA je napisal/-a:Evo sam da napišem malo pohvalo za mojstra. Od nejga sem kupil volan za e46 in lahko rečem da je izdelek čista 10ka.
Bojanxe je napisal/-a:Ne morš verjet s kakšnim volanom se je nekdo dejansko okoli vozil...![]()
Vseeno pa ne dvomim, da bo kot nov ko boš končal z njim. Le tako naprej
yugof1 je napisal/-a:Pohvalno. Vsa čast!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov