pinny je napisal/-a:Če boš ti vso toto drobno pizdarijo skup nazaj spravu tko k more bit, ala ti vera
fitipalDDi je napisal/-a:Lepo, sam kaj je to za ena barva? Ker jest sem pri MK4 tudi barval z epoxi tako osnovo kot zaključno barvo, sam tam kjer pridejo vijaki se mi je sedaj ko sem še enkrat odmontiral vse odluščilosem dal sedaj še 1x peskat in prašno barvat ... pomoje bo to veliko bolj držalo.
Za primerjavo, sem dal peskat in prašno barvat pokrov ventilov .. pol pa sem dal ta isti pokrov še enrat peskat, ker smo nekaj varili alu pa se je barva poškodovala in verami ali ne, s peskanjem ni šla barva več dol s pokrova ventilov, le mat je postala (peskalo se je s perlo)
primozek68 je napisal/-a:Še premal si razdrl... Zglobi?
=swen= je napisal/-a:Koliko kilometrov pa ima motor že za sabo?
Zakon projekt.Da objaviš toliko napredka v tako malem času, potem moraš biti pa res vsak dan v delavnici.
Si ure dela kam zapisuješ?
fantom je napisal/-a:Zanima me kje si pridobil toliko znanja o samih motorjih in nasplošno o avtomobilih. če se nemotim si nekje zgoraj omenil da se poklicno ukvarjaš z lesom oz nekaj podobnega.
fantom je napisal/-a:Zanima me kje si pridobil toliko znanja o samih motorjih in nasplošno o avtomobilih. če se nemotim si nekje zgoraj omenil da se poklicno ukvarjaš z lesom oz nekaj podobnega.
ElGato je napisal/-a:......in če nisem v službi ali spim - sem v garaži...
ven0m je napisal/-a:fantom je napisal/-a:Zanima me kje si pridobil toliko znanja o samih motorjih in nasplošno o avtomobilih. če se nemotim si nekje zgoraj omenil da se poklicno ukvarjaš z lesom oz nekaj podobnega.
Some say he never blinks, and that he naturally faces magnetic north... All we know is, he's called ElGato.
ven0m je napisal/-a:Some say he never blinks, and that he naturally faces magnetic north... All we know is, he's called ElGato.
_Roba_ je napisal/-a:Baje,da z Youtube vleče znanje
ven0m je napisal/-a:fantom je napisal/-a:Zanima me kje si pridobil toliko znanja o samih motorjih in nasplošno o avtomobilih. če se nemotim si nekje zgoraj omenil da se poklicno ukvarjaš z lesom oz nekaj podobnega.
Some say he never blinks, and that he naturally faces magnetic north... All we know is, he's called ElGato.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost