čare je napisal/-a:OK Lisko ne vem kdo je tebi prodal disk za petko za 72€,ker sem že spredaj zamenjal kar nekaj kompletov (diski, ploščice) nazadnje sem dal za Clio II (diski swag,ploščice TRW-Lucas) 50€ -disk je bil 12€ kos.Za polota classic sem dal pa 70€ za komplet pa je imel od G II GTI 256 mm tavelke diske ki so bili 22€ komad od Ferodo.
Dobro popustim :P Pozabil sem povedat , da je bila cena za oba.....ampak še vseeno je bil kao nahbau....za jeepa pa sem dobil original (kr naj pokliče en na Kmag in povpraša za jeepa za diske....men že namreč poznajo ker vedno samo za ceno kličem

No dosti off-a

Prišla je roba.....

Tole je komplet tesnil za zg. del motorja, brez tesnila glave. So pa vsa tesnila za izpušni kolektor (kolektor,pred in za turbino) komplet tesnil skupanega voda hlajenja, kompelt tesnil EGR ventila....vodne pumpe in vodna pumpa

Original tesnilo za glavo (podatek dominko ptuj) pride 150 evrov....jaz sem dal za njega 90 evrov (original kovinsko) Navadno pa pride okrog 50 evrov.....nisem niti razmišljal

Glave so že tudi pri strugarju....podatek od (spet dominko ptuj) je za novo glavo 425 evrov s popustom....
Čakam še na ponedeljk da dam obnovit rolce mikro jermena. Namreč niso še slabe ampak glede na to dam imam (spet

Čez vikend se lotim še turbine (namreč zaštekal je wast gate ventil), kar pa ni preveč vredu ker turbina fila na polno

Ker turbina zapira pot do štarterja in ker bo turbina šla dol bom spotoma vzel še štarter dol in ga pregledal in po možnosti obnovil