tristan01 je napisal/-a:El gato, res pohvalen projekt. Še večje pohvale tvoji boljši polovici ki pridno sodeluje. Zadnji set slik je res navdušil, ker vidim da sta se posvetila čisto vsem detajlom. Vseeno pa bi te želel opozoriti na dve malenkosti ki znata biti rak rana teh golfov. Prvo so zavorni bobni in naleganje ležaja. Precej pogosto se zgodi da z leti ne moreš več zategniti ležaja kot se spodobi, saj se sedež poda in kolo dobi malce zračnosti (sicer se verjetno še da dobiti kje ohranjena pesta). Bolj me skrbi kako sta z notranje strani zaščitila skoraj 30 let star rezervoar. Originalne zaščite verjetno že dolgo ni več in obstaja možnost da ga rja načne od zunotraj.
LP Tristan01
Več je malekosti na takih starih avtih, ki znajo biti "rak rana"

. Pesto sem dobro pregledal in je zaenkrat v odličnem stanju, saj če ne bi bila, bi jo zamenjal.
Glede kesla je pa tak, da je prav tako v dobrem stanju, vrjetno tudi zaradi tega, ker je bil diesel... Tak, da sem ga, od zunaj samo polepšal, od znotraj pa je samo očiščen. Glede na to, da je bil v dobrem stanju in da nikjer ne pušča ali kaj podobnega... mi je škoda kupovat novega.
MatejW je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:tukejle si dal prvi sloj zelena temeljna barva... kaj je bil drugi beli sloj če mi lahko zaupaš?
drgače pa noro dobr projekt

sprickit?
Ja, tisti drugi - beli sloj je šprickit.