lisko je napisal/-a:Je na totem avtu še kaka luknja, ki ne bi bla pošvasana?

Ja so še - samo tiste ki so funkcionalne - odvečnih pa ni več...
pinny je napisal/-a:........ pa pokitana

. Drgač pa še sreča da si se lotu motorni prostor rihtat, k so kr dobr počene zadeve, tk da bi lohka še kako mašino zgubu

.
A avto k si rihtu, nisi v celoti špricnu al kako, se tam za mašino notr vidi rdeče? Pa tisto kablovje pa to v tistem delu upam da fajn spucaš

.
fajn rihtaj

Naj povem, da zadeve niso bile kr dobr počene, pač pa je napokala le barva oziroma kit - tak je če voziš nizke trde avte (aja, da še pojasnim zakaj: vsi avti imajo na zvarih v motornem delu silikon preko zvarov - ki vibrira in ublaži pokanje... Jaz zaradi lepšega videza tega nimam in zato, zaradi vibriranja čez čas barva napoka

... Prej sem imel punktirano, zdaj sem vse zavaril v celoti, tako da upam, da bo sedaj boljše... )
Glede štrihanja v celoti - brezskrbi avto je bil barvan v celoti in popolnoma razstavljen, kar bi vedel, če bi sledil slikam... Tista mi ji rečemo "marelična barva" je ostala z namenom... In sicer avto ima na sebi že četrto barvo in najbolj prepoznavna barva, ki je bila na njem je bila marelična... Z njo je avto požel kar nekaj uspehov in zato sma marelično barvo pustili za spomin... Avto smo tudi imenovali marelica...
Zadnji stavek glede kablov... glede na to, da je več kot očitno, da sem elergičen, da vidim kakšen pobarvan vijak, kakšen kabel ipd. (zato moji avti gredo na barvanje popolnoma razstavljeni), si lahko brezskrbi, da bi na mojem avtu opazil kaj takega... Sploh pa tam je bilo vse zaščiteno, umazano je le zaradi brušenja...
weasel je napisal/-a:A je blo prov počeno, ali je samo barva napokala?
Napokala je le barva oziroma kit...