čare je napisal/-a:tukaj je imel pa ležaj kar konkreten luft če ti je lopatice požrlo oz. so ribale ob ohišje
Ivan36 je napisal/-a::P he he saj tudi deda pri 98 letih še vedno GRE vleče pa ne večTurbina pač ima svojih 350 tisoč....a še vedno je šla...![]()
ja glede ML sem dal zato ,ker rad popravljaš
andrej86 je napisal/-a:lisko je napisal/-a: pa še stara mi ostane, ki pa je delala dobro ( ni mastila ni cvilila in nič ) ampak ni pa mela več tistega "druka" kot se zahteva od nje.
kaj pa če bi jo razdrl pa spucal ? se da sploh ?
monster_d je napisal/-a:Oglasi se kaj ja, te ko boš ti tole skup zložo bom jaz tudi mel dostavnega fertik![]()
shaggx je napisal/-a:lisko vsaka ti čast...
kaj pa je zdj z 5ko
lisica je napisal/-a:Petka pride na vrsto za jeepom
juhica je napisal/-a:haha, tole bo pa zdele tko filal da ti bo menjalnik ven utrgal![]()
dobr zrihtita...
adis je napisal/-a:@lisko: ne nosi svoje stare turbine tja, ker jo bodo poslali v tovarno in jo tovarniško obnovili in nato nekomu prodali kot novo ( vem, ker so mene tako "nategn***")
oni so zajebali in tko je... če kupuješ obnovljeno ( od pravne osebe) potem moraš prinesti sabo še staro, ko pa kupuješ novo ni šans da moraš dati staro poleg... to staro turbino imej za zlato rezervo
adis je napisal/-a:@lisko: cena nove turbine je tam nekje okrog 900€ ( "ganjc nova" )
lisko je napisal/-a:adis je napisal/-a:@lisko: cena nove turbine je tam nekje okrog 900€ ( "ganjc nova" )
Možno....ampak ko sem se menu z mojim "agentom" , ki mi je do sedaj zrihtal že ostale dele (vodno pumpo, komplet zg. tesnil,teflone....in so bile cene res ugodne glede na druge) , mi je po telefonu rekel da pride turbina 600 evrov. Pozabil pa sem ga uprašat ali to čist nova ali spet ta fora z obnovo...Glede na to da ima pa trgovino....To se bom še pozanimal. Ker dobro v končni fazi mi stara turbina tko al tko nima kam bit ( mogoč res to kar je rekel nekdo kao za zlato rezervo). Ampak sedaj ko vem kaka je in koliko ima ležaj zračnosti je verjetno niti ne bi montiral na motor ker bi blo brezveze. Gre pa se za nek princip. In če jo bom nesel mazaj se bom malo razjezil....povedal par stvari in se probal zmenit za kako uslugo.
Konec koncev je verjetno šlo samo za rahel nesporazum med mano in mojstrom po telefonu. Ko je on omenil novo....je verjetno mislil tovarniško obnovljeno....pozabil pa je povedat , da v tem primeru moram staro pustit pri njih in da je enaka kot nova le da mičkeno cenejša.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost