~toMmy~ je napisal/-a: pa da bi čim manj šraufov ostalo viška!
čare je napisal/-a:Saj je to vse lepo fino pa fajn ampak zakaj za boga milega se ni avto kompletno podrl in se še znotraj in okol mašine pobarval??
ernyengineer je napisal/-a:Vsake toliko pogledam malo na avtomobilizem.com in moram priznati, da se pogosto čudim, kako ljudje ploskajo prav vsakem skropucalu...
Sej je vzpodbudno, da se je možakar odločil obnovit avto. Ampak kot prvo to ni obnova ampak štukarjenje in kot drugo če je že toliko dela bilo vloženega zakaj hudiča ni se ni potem nihče vsaj toliko potrudil, da bi pobarval avto še okoli motorja in pobral ven sedežev in armaturke??? Sej vsi zastopimo, da pač vedno so omejitve proračuna na projektih in se zato pogosto iščejo cenejše rešitve in to je normalno. Ampak za par stvari ven iz avta pobrat pa res ni nič drugega kot malo dela, pa bi bil rezultat mnogo bolj profesionalen.
DragonForce je napisal/-a:On ima doma verjetno kompletno po knjigi restavriranega Citroena DS, da lahko tako graja
grega983 je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:On ima doma verjetno kompletno po knjigi restavriranega Citroena DS, da lahko tako graja
Če se mi prav dozdeva kdo je ta anoimnež ...... nimamo mi za burek proti njemu. Resno
Če seveda je tapravi
stony je napisal/-a:Jaz tudi nisem barval motornega prostora. Zakaj? Ker imam namen menjati motor in se bo tedaj pobarvalo. Jaz osebno si nisem hotel delati dodatnega dela in izgubljati časa za tiste, kateri vidijo čez zaprt pokrov motorja da motorni prostor ni pobarvan![]()
grega983 je napisal/-a:prodajajalec v specializirani trgovini za vijake je zašvical, ko sem mu omenil da rabim vijak M10, 10.9 kvalitete, korak navoja 1.25 mm in dolžine 45 mm.
Navoj mu je usul vso matematiko
lulija pa riti si tudi ne umivaš? sej nihče nebo videl če je umazan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov