ManIAK je napisal/-a:Pa spet ta poliester pacaš gor. Če si pravi ded, bi našvasal na plastiko iz pleha!
Če pa mam tolko poliestra na zalogi - moram ga ponucat... Pa ceneje je...
ManIAK je napisal/-a:Pa spet ta poliester pacaš gor. Če si pravi ded, bi našvasal na plastiko iz pleha!

IcEm4n je napisal/-a:pa sej je skozi temo jasno, da on predstavlja, kako se je na avtu delalo.
Se pa strinjam z vugy-jem, da bi mogla obroba singleframa (mogoče celo tudi znak) ostat kromasta, da razbije monotonost.
ColdMan87 je napisal/-a:Kaj z notranje strani si kaj zaščito blatnike tam ko si varil?
astra5 je napisal/-a:ko vidiš avto v živo od spredaj je čist drugače.

crxdelsol je napisal/-a:Homologacijo lahko samo sanja tale audi a?
Če ja, potem bi jaz vse šipe zatemnil do konca...vključno z vetrobranom par %, ker itak nikoli nebo čisto street legal in za vsakodnevno uporabo.

_B3yBo_ je napisal/-a:ne mi zamerit fantje samo jaz mislim da temu avtu nekako vec nepase mat barva. enostavno jo je prerasel. bi veliko bolje ispadel da bi bil v svetleci crni ker bi zgledal veliko bolj eleganten in pimp. sedaj vse to mat enostavno poje masko in luci kar se mi zdi skoda.
jaz nebi daju kroma ampak bi vsaj masko okvir in znak dal v svetleco crno ce nebi celo masko.... pa se z feltnam bi se ujemal
Courage™ je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:ne mi zamerit fantje samo jaz mislim da temu avtu nekako vec nepase mat barva. enostavno jo je prerasel. bi veliko bolje ispadel da bi bil v svetleci crni ker bi zgledal veliko bolj eleganten in pimp. sedaj vse to mat enostavno poje masko in luci kar se mi zdi skoda.
jaz nebi daju kroma ampak bi vsaj masko okvir in znak dal v svetleco crno ce nebi celo masko.... pa se z feltnam bi se ujemal
Svetleca crna ravno ne, bi pa po moje zazgal v mat beige barvi... Bi pa sam, ce bi se seveda lotil tega projekta, zadevo naredil rahlo drugace.

Kovcek je napisal/-a:A bi bilo možno to mojstrovino spravit v soboto na show v Mursko Soboto?
_B3yBo_ je napisal/-a:ne mi zamerit fantje samo jaz mislim da temu avtu nekako vec nepase mat barva. enostavno jo je prerasel. bi veliko bolje ispadel da bi bil v svetleci crni ker bi zgledal veliko bolj eleganten in pimp. sedaj vse to mat enostavno poje masko in luci kar se mi zdi skoda.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov