_Roba_ je napisal/-a:In začelo se bo...![]()
Čuješ razmisli o ngk kablih sej veš... rdeča paše![]()
![]()
Ja, ja...

Glede ngk pa saj veš

_Roba_ je napisal/-a:In začelo se bo...![]()
Čuješ razmisli o ngk kablih sej veš... rdeča paše![]()
![]()
Doche je napisal/-a:Samo še postopek glede karbona pojasniš pa bo pol foruma že doma štancalo izdelke
grega983 je napisal/-a:Kk pa ta karbon vpliva na balansiranost polosovin v smislu morebitnega tresenja ?
The_drifter je napisal/-a:Kje bi lahko dobil te materijale za karbon. Iščem že nekaj časa ampak nisem glih dober z ebayom. Hvala za odgovor pa pohvale za projekt !
croma_man je napisal/-a:karbon je pasji, tak ko si ga pripraviš tak ga boš mel, napak ne oprošča kot poliesterprebrusiš, poškoduješ teksturo, jovo na novo...
to je za ljudi z jeklenimi živci in veliko mero potrpljenja.
drugače pa kapo dol za idejo. Si naredil kako mini peč ali imaš epoxi ki je primeren za trjenje na sobni temperaturi? Tu je cela znanost zadaj, 100 variant epoxija, na večji temperaturi ga pečeš večjo temperaturo zdrži, eni se trdijo po par dni...
TOYOTA je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:karbon je pasji, tak ko si ga pripraviš tak ga boš mel, napak ne oprošča kot poliesterprebrusiš, poškoduješ teksturo, jovo na novo...
to je za ljudi z jeklenimi živci in veliko mero potrpljenja.
drugače pa kapo dol za idejo. Si naredil kako mini peč ali imaš epoxi ki je primeren za trjenje na sobni temperaturi? Tu je cela znanost zadaj, 100 variant epoxija, na večji temperaturi ga pečeš večjo temperaturo zdrži, eni se trdijo po par dni...
točno to sem hotel sam vprašat, imaš kakšen avtoklav doma, oz. si delal brez vakuma? ko sem delal sam panele za zvočnike za celico, sem obupal...če bi hotel res v nulo, rabiš peč z vakumom in pa kalup![]()
p.s.: ampak dobra ideja z gredmi
pinny je napisal/-a:a si dal na polosovine armaflex za podlogo?
naliM je napisal/-a:Počne kdo pri nas kaj takega?
Hydrographic Printing:
http://www.youtube.com/watch?v=BzwQJoejHxs
ElGato je napisal/-a:naliM je napisal/-a:Počne kdo pri nas kaj takega?
Hydrographic Printing:
http://www.youtube.com/watch?v=BzwQJoejHxs
Ja, Tina...Pa nena se norca delam ampak resno mislim...
Prejšnji teden se je začela učit...
MatejW je napisal/-a:Dobra sta,...
daj koncaj ze golfa da meni postrihas meglenke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov