Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny To apr 21, 2009 10:17 pm

v celoti gledan en zgleda švoh, sm tk ko je ži Stanč reku fletne so grde za pop.......
pa pr spredni levi lučki s emi nekak vidi kot da je havba nekam preveč čez luč ko s evidi taka senca na luči al kuga je to?

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To apr 21, 2009 10:17 pm

Senad je napisal/-a:kaj je to na prvi pa zadni sliki nad gumo tam proti vratom nekaj svetlo, kaki odsev al je barva taka?

dobro si to naredo maček, svaka čast. kaj bomo z a4ko :P

To je odsev sonca :lol: .
Glede A4-ke pa ni panike, ti sam povej kaj, zaj že mam ta avto v malem prstu :lol: .
Slika

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Sr apr 22, 2009 12:53 am

ElGato je napisal/-a:že mam ta avto v malem prstu :lol: .

v to sem pa preprican 100% :lol:

Polo1997
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Polo1997 Sr apr 22, 2009 6:28 am

pinny je napisal/-a:v celoti gledan en zgleda švoh, sm tk ko je ži Stanč reku fletne so grde za pop.......
pa pr spredni levi lučki s emi nekak vidi kot da je havba nekam preveč čez luč ko s evidi taka senca na luči al kuga je to?

Glede feln - 100 ludi, 100 čudi. Meni so všeč in to je važno 8)

Havba je pa tak ko more bit.

In tisto ni senca ampak luč :)
V dobrem in slabem, dokler naju TÜV NE LOČI!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr apr 22, 2009 6:58 am

Fenomenalno je izpadlo.Barva mi je tut zlo všeč za feltne pa tut lahk rečem,da so zj k so barvane precej lepše kot prej.Me pa edin moti samo to,ker ima avto 5 vrat in mu nekako ne sede predelava,ker se 3 vratni precej lepše predelujejo.Za projekt pa lahk sam rečem kapo dol.
RESPECT
aja zadnič sem te pozabu vprašat koliko časa rabiš,da prelakiraš platišča k sva se menila.da vem za koliko časa morm nekje si sposodit druga platišča :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Sr apr 22, 2009 7:14 am

Auto je res prva liga, se pridružujem čestitkam edin kar me mot je to da niste nč mašine rihtal sej se mi zdi da je Polotov kao ful neki hudo predelanih velik, ampak pod havbo pa boga 1.0 mašina z športnim filtrom :? No tle je usaj 1.6 ampak bi sedu kkšn 1.8T to bi blo pol šele kot celota gledano bomba drugač glede zunanjosti pa res svaka čast momci še tko naprej pa da bomo lahko še velik takih in drugačnih projektov lahko spremljal na A.com

LP

Polo1997
Novinec

Napisal/-a Polo1997 Sr apr 22, 2009 7:34 am

Suljo20 je napisal/-a:Auto je res prva liga, se pridružujem čestitkam edin kar me mot je to da niste nč mašine rihtal sej se mi zdi da je Polotov kao ful neki hudo predelanih velik, ampak pod havbo pa boga 1.0 mašina z športnim filtrom :? No tle je usaj 1.6 ampak bi sedu kkšn 1.8T to bi blo pol šele kot celota gledano bomba drugač glede zunanjosti pa res svaka čast momci še tko naprej pa da bomo lahko še velik takih in drugačnih projektov lahko spremljal na A.com

LP

Nebom reko da nebi mel močnejše mašine not. Samo realno gledano glede na naše slovenske ceste (sama-jama jim pravijo japonci :D ) bi bla že 1.0 mašina dovolj. Ker se tak nikjer nemoreš z nizkim avtom pelat normalno če pa je že kje SLUČAJNO lepa cesta pa da si malo privoščiš pa moreš na vsakih 200m bremzat pred ležečimi policaji. Pa še €€€ me malo j**e ker trenutno niti nevem kak bom šel avto tankat KO ga bom lahko odpeljal :?

Bi raje kaki air-ride kot pa mašino če bi se mogo odločit bi pomojem blo bolj praktično :D hehe

Avto pa itak prva liga - že malo težko spim zadnje cajte ker me muči da bi se zapeljal ;)

Lp.

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Sr apr 22, 2009 8:10 am

Suljo20 je napisal/-a:Auto je res prva liga, se pridružujem čestitkam edin kar me mot je to da niste nč mašine rihtal sej se mi zdi da je Polotov kao ful neki hudo predelanih velik, ampak pod havbo pa boga 1.0 mašina z športnim filtrom :? No tle je usaj 1.6 ampak bi sedu kkšn 1.8T to bi blo pol šele kot celota gledano bomba drugač glede zunanjosti pa res svaka čast momci še tko naprej pa da bomo lahko še velik takih in drugačnih projektov lahko spremljal na A.com

LP

Zakaj nismo menjali mašine?
Zaradi tega, ker celoten avto ni mali strošek. Vprašaj se samo to, koliko te bi stalo, če bi predelal celotno zunanjost in celoten avto dal na novo polakirati.
Kje pa še je pol notranjost :?: Vse stane. Ne moreš gledati vedno na to kaj vse bi lahko blo, ampak na to, kar si lahko privoščiš. Že sam material, ki je bil potreben za predelavo avtomobila, je bil v skoraj takšni vrednosti, kot je trenutna vrednost avta.
In tako kot je povedal že lastnik - ima že minus na računu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Polo1997
Novinec

Napisal/-a Polo1997 Sr apr 22, 2009 8:54 am

ElGato je napisal/-a: In tako kot je povedal že lastnik - ima že minus na računu. :lol: :lol: :lol: :lol:

4€ šparam - za wap 2min in sesalec 5 min :D :D :lol:

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Sr apr 22, 2009 8:57 am

Polo1997 je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a: In tako kot je povedal že lastnik - ima že minus na računu. :lol: :lol: :lol: :lol:

4€ šparam - za wap 2min in sesalec 5 min :D :D :lol:

:lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Sr apr 22, 2009 1:01 pm

Hehe fantje ne me zdj narobe razumet nism nč slabga mislu ampak tko pač je moje mnenje da če je že zunanjost čist porihtana more tut bit mašina 8) :P Drugač pa lastniku sploh svaka čast da se je spustu u tak projekt js da bi mojga dou tko nardit niti ne upam pomislt kok bi mogu denarja vložit. Vem pa da je to zelo velik zalogaj sploh tko naenkrat use nardit, sej mogoče k boš pa čez 1 let našparu bo pa še tut srčk mogoče taprau notr :D Drugač pa če rabš žetone povej mam še enga u denarnici :lol: :lol:

LP

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr apr 22, 2009 1:04 pm

če znaš vozit in imaš podvozje na 1.6 polotu poštimano marsikater večventilski in večkonjski avto ostane zadaj ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Sr apr 22, 2009 1:06 pm

croma_man je napisal/-a:če znaš vozit in imaš podvozje na 1.6 polotu poštimano marsikater večventilski in večkonjski avto ostane zadaj ;)

Ja to itak ampak tkole po ravnini za prtisnt pa na avtocesti recimo da se vozš 130 pa daš gas da nerabš dajat u 3. da ti začne pospeševt. Sej vem js kako je to sm meu prej Cliota 1.4 16V pa je blo tko kokr sm napisu zato sm si pa zdj neki močnejšga kupu :P

LP

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr apr 22, 2009 1:06 pm

croma_man je napisal/-a:to je dokončna višina avta al gre še kaj dol? Se mi zdi da bi bolj feltne pasale če bi bil prenizek avto.

se strinjam. jaz bi ga še vsaj 4cm spustil :) pol bi cola tud prišla pošteno do izraza 8)
drugač pa ste pridni fantje :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr apr 22, 2009 1:22 pm

spremljam temo od začetka pa sm reku bom počakal kaj bo nastalo. vidim da obvladaš stvari zato sam kapo dol!!
lepo si naredu tegale polota! še veliko uspehov ti želim pri podobnih zadevah!

lastniku pa:čuvaj ga!!!!
lp

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Sr apr 22, 2009 2:11 pm

komaj čakam da vidim na cesti.
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr apr 22, 2009 2:16 pm

Suljo20 je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:če znaš vozit in imaš podvozje na 1.6 polotu poštimano marsikater večventilski in večkonjski avto ostane zadaj ;)

Ja to itak ampak tkole po ravnini za prtisnt pa na avtocesti recimo da se vozš 130 pa daš gas da nerabš dajat u 3. da ti začne pospeševt. Sej vem js kako je to sm meu prej Cliota 1.4 16V pa je blo tko kokr sm napisu zato sm si pa zdj neki močnejšga kupu :P

LP

Na avtocesti nad 130km/h se dajat je brez veze...ce ima avto dobre pospeske dobre do 100-120km/h je ok....kar je nad 130 pa je itaq vseeno....s takimi hitrosti bi se radi dajale le razne barke ki imajo 1300kg+ ki rabijo celo vecnost da pridejo do 100km/h....in se le hvalijo lahko s tem da jih gre avto vec kot 200km/h.....kr neki
Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr apr 22, 2009 2:16 pm

Doche je napisal/-a:
Edino kar me moti so zašvasane luknje pri prednji kljuki, kjer si bo lastnik pošteno opilil nohte na barvi :lol:

kak zašvasane luknje?

lepo je izpadlo vse skupaj,pa felne so mi res ful všeč
Slika pugi.si

Polo1997
Novinec

Napisal/-a Polo1997 Sr apr 22, 2009 2:39 pm

Za kljukami so ble luknje da si lažje z roko prišo zraven zdaj pa je zašvasana dol da je med kljuko in avtom cca.1cm prostora.

Zdaj pač negreš z prsti za kljuko ampak jo primeš in potegneš ven. Funkcionalnost je ista edino lepše zgleda :) 8)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če apr 23, 2009 1:42 pm

Tu je vsak komentar odvec. Lepo če ne že skoraj idelano narejen projekt. Vem, da ko se enkrat spustis tak dalec v to lahko odstejes kar velik denarja, to je bil tud glavni razlog da sem sam to opustil. Aniway HUD avto je nastal pa upam, da kmalu vidmo. Kar se tiče feln...sigurno neki novga na nasi sceni. Pa tudi izpadle so zelo lepe.
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov