pinny je napisal/-a:v celoti gledan en zgleda švoh, sm tk ko je ži Stanč reku fletne so grde za pop.......
pa pr spredni levi lučki s emi nekak vidi kot da je havba nekam preveč čez luč ko s evidi taka senca na luči al kuga je to?
Suljo20 je napisal/-a:Auto je res prva liga, se pridružujem čestitkam edin kar me mot je to da niste nč mašine rihtal sej se mi zdi da je Polotov kao ful neki hudo predelanih velik, ampak pod havbo pa boga 1.0 mašina z športnim filtromNo tle je usaj 1.6 ampak bi sedu kkšn 1.8T to bi blo pol šele kot celota gledano bomba drugač glede zunanjosti pa res svaka čast momci še tko naprej pa da bomo lahko še velik takih in drugačnih projektov lahko spremljal na A.com
LP
Suljo20 je napisal/-a:Auto je res prva liga, se pridružujem čestitkam edin kar me mot je to da niste nč mašine rihtal sej se mi zdi da je Polotov kao ful neki hudo predelanih velik, ampak pod havbo pa boga 1.0 mašina z športnim filtromNo tle je usaj 1.6 ampak bi sedu kkšn 1.8T to bi blo pol šele kot celota gledano bomba drugač glede zunanjosti pa res svaka čast momci še tko naprej pa da bomo lahko še velik takih in drugačnih projektov lahko spremljal na A.com
LP
croma_man je napisal/-a:če znaš vozit in imaš podvozje na 1.6 polotu poštimano marsikater večventilski in večkonjski avto ostane zadaj
Suljo20 je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:če znaš vozit in imaš podvozje na 1.6 polotu poštimano marsikater večventilski in večkonjski avto ostane zadaj
Ja to itak ampak tkole po ravnini za prtisnt pa na avtocesti recimo da se vozš 130 pa daš gas da nerabš dajat u 3. da ti začne pospeševt. Sej vem js kako je to sm meu prej Cliota 1.4 16V pa je blo tko kokr sm napisu zato sm si pa zdj neki močnejšga kupu :P
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov