Zato tudi niso bili pragi in koloteki rjasti, ker se je zmeraj kaj klepalo, predvsem pa ogromno kitalo

DragonForce je napisal/-a:On ima doma verjetno kompletno po knjigi restavriranega Citroena DS, da lahko tako graja
ernyengineer je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:On ima doma verjetno kompletno po knjigi restavriranega Citroena DS, da lahko tako graja
He he se opravičujem, da se nisem predstavil, večinoma tega foruma ravno ne spremljam preveč, ker se mi ne ljubi in ker je na njem že tako preveč strokovnjakov. Če koga kaj briga in želi preveriti mojo kvalificiranost se moje delo nahaja predstavljeno na Alfa forumu pod Oldtimerji (upam da kdo ne zameri...)
Da pa se moja usposobljenost meri po številu objav potem pa... to je odgovor zakaj se mi ne ljubi ukvarjat s tem forumom.
No ja se opravičujem vsem prizadetim, nisem želel nikogar žalit, zbadat, niti pametovat.
robihf je napisal/-a:Potrdila sta še Dejan in pa novopečeni deltaš, moj sosed Rok.
robihf je napisal/-a:Hja, prej ne bo šlo, kasnej pa najbrž tud ne. Teden kasnej so poroke
GT_Turbo17 je napisal/-a:pa tisti grdi zici not...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost