Izolacija .. ja, radio Vili bi jo moral imeti .. ima jo tudi Evolution car audio v Kopru .. cena pa je okoli 100€ 5m x 0,5m (torej 2,5m2)
Avto drugače še ni fertik ... homologacije pa se bodo delale pomoje čez ene 2 meseca.
Malo novosti ...
Včeraj sem hotel na fiksno zmontirati sprednje luči a ne vem zakaj sem šel še 1x preverit oba ventilatorja (za hlajenje vode in klime)
Ko sem naredil test motorja sem kar dolgo čakal, da je odpru najprej termostat na bloku in pol se kr ni in ni zalaufal ventilator za hlajenje vode.
Za klimo se itaq ne more že obrniti, ker ni nafilana ... ampak vseeno se mi je vse zdelo čudno. Oba ventilatorja sem kupil pri Feštajn-u kao original in brezhibna, seveda jest butl jih pa sploh nisem kaj sprobal prej in ugani kaj se je zgodilo .. NE dela ne en ne drug ... jao jao ... in ker sem to kupil pol leta nazaj in ker sem une njegove cahne zbrisal dol, da ni ventilator kot ena rožica, sem enostavno popušil in kje se naj sedaj z njim kregam in uveljavljam garancijo. NE kupim vrtečih se delov v življenju za avto več rabljenih, sem sedaj naročil kar oba nova ventilatorja pa iz preventive še novi hladilnik vode, ker sem prednjo vezno steno dal gor in dol že ene 5x pa se mi je res ne da več in upam, da gre jutri na fiksno nazaj na avto. Ventilatorje pa tudi dobim jutri nove.

Še novi oljni adapter s termostatom in novimi cevmi do oljnega hladilnika

Nov je tudi volan .. itaq da "R"

Pa še cevi za dotok zraka k turbini in zračni filter ... to verjetno še ni final verzija

pa še polžek ... je revež že kr malo zarjavel od zunaj ...