crxdelsol je napisal/-a:Je že original samo so stvari oblečene, vsak ki malo ve zakaj gre se mu bojo zdeli razni nosilci oblečeni v karbon malo tak, če hočeš bit pred drugimi moraš iti dalje - pravi izdelki iz karbona ne pa imitacije in preobleke.
Tule mulci po naših koncih že lep čas delajo stvari iz karbona (blatnike, razne pokrove, cele dele) pa pravijo da ni umetnost,.
Pa brez zamere nočem da se začne kreganje, samo povedal sem mnenje. Zame bi bilo "impresivno" da bi bli izdelki iz karbona in ne imitacije karbonskih izdelkov, imitatorje že poznamo z nalepkami ti si šel le pol koraka naprej...stopi cel korak
Si prepričan?
Kake imitacije?

Delam s pravim carbonom... Prevleke pri stvareh, ki sem ji delal so potrebne...

Ajde te pa reči mulcom naj naredijo polosovino samo s karbona... al pa mehanizem za pranje šip, filter - pa da vidimo...

Dvomim, da delajo točno carboniranje - torej z modeli (ki se zaradi enega kosa sploh ne splačajo delat), s pravim postopkom in stroji takimi kot je treba in s pravimi top materiali, ki morajo pri pravem carboniranju bit - vse ostalo je laminiranje... Če pa delajo pa vsaka čast...
Oprosti, ampak jaz mislim, da ne veš točno kaj je carbon... Kake so razlike med carbonom in nalepko... itd.
Naj še dodam: Si prepričan, v to, da ne delam tudi samo iz carbona...