čare je napisal/-a:zgornja meja čepov ojnic je 53.955 mm spodnja 53.940 mm,če ima kurblvela že slučajno prvo brušenje pa je zgornja meja 53.70 spodnja pa 53.69
53.947 je....kok se je dalo v motorju zmerit

Adis:
Tole je sicer super stran in hvala ti

Ampak vseeno to ni to....iščem recimo katalog(knjigo) kot se je včasih dobilo za fičeka ali katrco (obe imam nekje doma) in imaš not res vse opisan....kok majo diski spodnjo mejo....nakloni koles,previsi....recimo komplet mere vseh zobnikov ..tolerance.....Recimo če bi imel to, bi sedaj točno vedel , če so ležaji že pri koncu ali še lahko gredo dalje.....ali so obročki še vredu....in pa take stvari. Ker pač tega nimam se je pač naročlo novo (kar je tko ali tko bolše)....ampak včasih odkrivaš toplo vodo in so ti taki podatki še kako v pomoč) .
Ojnični pridejo jutr, novo raztezno pa še čakam. Stara je namreč spokana ter senzor za tekočino več ne dela in se jo nekak ne upam montirar nazaj ker nikol ne veš....
Gre pa posebej zahvala Avto Marko (malo reklame pa res ne škodi

No potem pa še v nabavo vseh tekočin in filtrov ter verjetno še nekaj cevi in to je to

Končno zgodba dobiva svoj konec.....je kdo štopal? Ker enkrat sem omenil , da me zanima kako dolgo bom popravljal podobno napako kot so jo popravljali na KMAG servisu.....s tem da jaz šravfam samo med vikendi drugač bi verjetno avto že veselo ril po blatu.