kako pa si jih pripravil, a si jih ti pobrusil, ali jih oni ?
pa kolk je to kaj strošek, recimo 4 letvice dolge cca 700 mm
tnx, ce bi to bilo mozno, se bova kaj slisala

myster je napisal/-a:takole sm mislu...al pa tvoj logo...nekaj v tem smislu
solidx je napisal/-a:elgato znova presenečapohvalno lepo napreduje projekt vidim
zdaj že lep čas nisem spremljal teme nič, tak da sem se zdaj fajn nagledal
![]()
se vidimo ko bo malo več časa...toti teden sem dop. tak da bo čas
lisko je napisal/-a:Golfi enke so mi vedn bli anti.....ampak tega pa z veseljem gledam upam da ga tudi pregledam v živo.
Lep projekt kapo dol.
Pravi_Diablo je napisal/-a:letvice so kovinske, sem 99%,
kako pa si jih pripravil, a si jih ti pobrusil, ali jih oni ?
pa kolk je to kaj strošek, recimo 4 letvice dolge cca 700 mm
tnx, ce bi to bilo mozno, se bova kaj slisala
_B3yBo_ je napisal/-a:men se pa zdi bedarija oziroma skoda da ulagas v tak motor in da tak golf ima tako duso. lahko bi mu bolso prvosu.
isto me je mal razocaral da si zadaj pustil bobne
Žiiga je napisal/-a:beybo, sej je očitno da ne dela dirkalca. Zakaj zavraga dromlni niso dobri? Čisto vredu so + ročna boljše prime med vožno![]()
Tole res supr delaš...
ElGato je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:men se pa zdi bedarija oziroma skoda da ulagas v tak motor in da tak golf ima tako duso. lahko bi mu bolso prvosu.
isto me je mal razocaral da si zadaj pustil bobne
Glede brezveznega zapravljanja denarja, se midva ravno nebi menla...![]()
Drugače, pa kot sem že povedal, avto nebo dirkalnik, temveč predelan oldtimer... Za takšen motor sem se odločil, ravno zato, ker mi ne predstavlja velikih stroškov, hotel sem pa imeti originalen motor (od Golf 1). Edini, ki bi ga lahko dal noter, bolj močen je GTI, katerega obnova pa je dosti bolj draga (verjemi, da vem)... Sicer pa tisti, ki me poznajo vedo, da mene bolj zanima videz motoja in ne hitrost.
Avto bo narejen oziroma obnovljen v roku pol leta in financ nimam neomejeno... zato moram gledat tudi na to, kar si lahko privoščim. Kot sem že napisal obnova avta, ni poceni, sploh pa ne, če vsak del menjaš oziroma ga obnoviš, lakiraš ali kupiš novega... j*** ga, jaz dajem pač več na videz oziroma styling, kot pa na močne motore, turbine...
Glede diskov - zakaj bi pa mogo met diske? Pri tem pa se res gre za metanje denarja v koš - glede na moj primer, vsaj jaz tak mislim.Žiiga je napisal/-a:beybo, sej je očitno da ne dela dirkalca. Zakaj zavraga dromlni niso dobri? Čisto vredu so + ročna boljše prime med vožno![]()
Tole res supr delaš...
Točno tak,
Hvala.
_B3yBo_ je napisal/-a:to da brezveze zapravlam dnar ti nemores trditi ker tukaj nobeden neve kaj delam. ve samo 5 ljudi kaj se odvija pri meni![]()
in obadva z zigatom piseta neumnosti. potem po vajino je ze polovico seriskih avtov dirkalnikov.
Ce ze delas tak projekt bi lahko mu privosil bolsi motor neglede ce je avto samo za styling. Nobeden ni pisav tuki da bi moralo biti 200+ hp. Diske pa cisto enostavno zakaj. Zato ker veliko lepse zgledajo kot bedni bobni, saj se ti gre za videz. pol pa se neumesno prebijete bols rocna prime med vozno, caki sej avto ni za rally....
croma_man je napisal/-a:beybo, zdj ga pa že počas ti serješ. Če je avto original naj bo original, če je mel bobne naj bodo bobni še naprej, dost "scene wagen" po tujini majo zadaj bobne, sicer kromirane, pozlačene, bla bla bla pa vseeno.
Maček, bolš da bo to šlo več kot 100![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost